Kirjoittaja

Olen 1984 syntynyt indie-kirjailija. Kirjoitan Kristallin lapset -fantasiasarjaa, joka on saanut inspiraationsa japanilaisten roolipelien pohjalta. Lisäksi Level up! -blogini on Pelit-lehden kumppaniblogi ja olen yksi Inspiraation Maan bloggaajista. Vuosien 2015-2017 välillä kirjoitin myös menestystarinoita Matkalla duuniin! -sivustolle.

Keijumetsästä-blogi sai alkunsa, kun halusin kirjoittaa pelien lisäksi kaikesta muustakin maan ja taivaan väliltä. Nykyisin kirjoitan paljon kirjoittamisesta, mutta mukana jutuissa kulkevat myös muut harrastukseni eli lukeminen ja japanin kieli. Lisäksi blogistani löytyy matkapäiväkirjoja.

Kirjoittaminen on ollut minulle ilon ja inspiraation lähde jo alakoulusta lähtien. Kun kirjaimet oli opittu ja lauserakenteesta oltiin vähän kärryillä, aloin jo tuottaa omia tarinoitani. Jossain vaiheessa fan fiction tuli myös kuvioihin ja sitä olenkin kirjoittanut aktiivisesti reilut kymmenen vuotta. Nykyisin omat tarinat vievät suurimman osan vapaasta kirjoitusajasta, joten fan fiction on jäänyt vähemmälle, mutta täysin en ole tuota rakkauslastani hylännyt.

Enemmän ja vähemmän salainen haaveeni on työllistää itseni täysin erilaisilla kirjoittamiseen ja viestintään liittyvillä tehtävillä. Tällä hetkellä otan vastaan tilaustöitä (esim. artikkelit ja blogipostaukset).

Ota yhteyttä: afeninblogit (a) outlook.com

Löydät minut myös


Virallinen sivusto: Anna Kaija
Facebook: Kirjoittajasivu
Instagram: Afeni84
Twitter: Afeni84

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti