12. toukokuuta 2015

Siivosin hieman

Keijumetsästä on aina ollut kunnon sekametelisoppablogi vailla erityistä päämäärää. Tai kai omien ajatusten purkamisen voi laskea päämääräksi, mutta kovin suoraviivaista blogaamista ei sillä tavoin saada aikaan.

Itseäni tämä aiheesta toiseen loikkiminen ei ole haitannut, mutta blogiin alkoi kertyä sivuja jo melkoinen määrä ja osa niistä oli ehkä hieman turhiakin tai oikeammin sanottuna väärässä paikassa. Pohdiskelin ongelmaa tovin, kunnes keksin ratkaisun: siirsin ne toisaalle.

http://afeni84.blogspot.fi/

Minulla oli olemassa Afenin pöytälaatikko -niminen blogi, jossa olin julkaissut lähinnä fanifiktiota, mutta myös jonkin verran novelleja yms. Nyt nuo originaaliteksti on tuotu tähän blogiin ja poistettu tuolta toisesta. Samalla tein siirron myös toiseen suuntaan eli heivasin suosiolla fanitaiteet ja cosplay-kuvat pois täältä. Vuosien työtä ei kuitenkaan kannata vain poistaa näkyvistä, joten erilaiset taiteilut ja pukuilut saivat uuden (ja kenties paremman?) kodin.

Samalla sai Afenin pöytälaatikko jäädä historiaan ja vaihdoin blogin nimeksi Fanitytön aarreaitta. Jatkossa julkaisen siellä fanifiktiota, fanitaidetta ja erilaisia pukuilukuvia. Se ei tarkoita, etten koskaan puhuisi noista aiheista tässä blogissa, mutta keskitän kuitenkin varsinaisten tuotosten esittelyn toisaalle.

Keijumetsästä ei siis varsinaisesti muutu. Ulkoasu hieman siistiytyi. Blogin päivitystä aion jatkaa vanhaan malliin, mikä tarkoittaa siis edelleen höpötystä kirjoittamisesta, japanin opiskelusta, hiuksista, pukuilusta ja kaikesta, mitä milloinkin keksin.

2 kommenttia:

  1. - Ei pöllömpi idea :D, Vaihtelu virkistää! Mutta hyvä, että tää blogi ei niin kamalasti muutu. Tykkään lukea sun höpötyksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus pitää vähän organisoida asioita uusiksi... mutta tarvin edelleen paikan, johon voin vapaasti höpötellä, mitä haluan, joten tosiaan tämä blogi säilyy aiheeltaan varsin vapaamuotoisena :)

      Poista