10. tammikuuta 2015

Kuulumisia

Nyt on taas sellainen aika, etten oikein tiedä, mistä kirjoittaisin blogiin. Sen takia on luonnollisesti ollut hieman hiljaisempaa. Joululoma hujahti ohitse ja lähinnä tuli sukuloitua ja oltua kotona. Helsingissäkin tosin kävin, mutta siitä reissusta ei ole kerrottavaa kokonaisen postauksen verran. Käytiin kavereiden kanssa shoppailemassa ja istuttiin sitten lounaalla ja teellä pitkän kaavan mukaan.

Työt alkoivat taas 7. päivä ja oli yllättävän rankkaa pitkän loman jälkeen. Tällainen kolmen päivän harjoitusviikko sopi oikein hyvin tähän väliin. Sekin väsytti ihan riittävästi enkä iltaisin saanut oikein muuta aikaan kuin pelikoneen ääressä istumista. Ehkä sitä ensi viikolla on jo pirteämpi.


Keskiviikkona oli saapunut myös joulupaketti Japanista. Se sisälsi taas älyttömän satsin kaikkea hyvää ja herkullista. Rakastuin noihin Puré Gummy yuzu & mikan -karkkeihin. Ne ovat kuulemma lukioikäisten tyttöjen suosiossa ja ymmärrän kyllä hyvin. Olisin voinut syödä niitä vaikka kuinka paljon. Tosin kaikki muukin oli taas superhyvää. Hamstrattavien herkkujen lista seuraavalle reissulle vain kasvaa.Synttärilahjojakin kertyi yli odotusten. Osan ehdinkin jo esitellä edellisessä postauksessa, mutta laitoin silti tähän uudestaan. Astronomican ja orkkidean sain tosiaan jo viime sunnuntaina. Varsinaisena syntymäpäivänä sain sitten M:lta Mifongin mahdin ja Tangle Angle -hiusharjan. Mifonkihan oli toivelistalla, joten olin iloinen, että se paketista kuoriutui. Saan harvoin kirjoja, ne kuitenkin ilahduttavat aina. Täytyykin ottaa tuo lukuun heti, kun saan Yhdeksän porttia luettua.

Tangle Angel taas oli kiva ylläri, se kun ei ollut listallani, mutta ehdottomasti haluttu silti. Tangle Teezer -harja on ollut minulla jo pidempään aktiivisessa käytössä. Toisissa tilanteissa se on kuitenkin epäkäytännöllinen, koska siinä ei ole vartta. Tangle Angelissa sen sijaan on, joten tarpeeseen todella tulee.

Ja sitten eilen oli edessä ylläri, kun tulin töistä kotiin. Toinen paketti Japanista! Tätä en osannut yhtään odottaa ja olin kuin puulla päähän lyöty. Kaveri oli päättänyt postittaa minulle myös synttärilahjan, josta paljastuivat sukat ja furoshiki. Tykkäilen kovasti japanilaisista sukista. Furoshikille minulla ei ole varsinaisesti käyttöä, mutta ehkä nyt hankin lounaslaatikon ja ryhdyn kuskaamaan töihin eväät sellaisessa. Sen voin sitten kääriä furoshikiini ja olla taas kerran entistä oudompi tyyppi. Loistova ajatus!

Paljon muuta ei sitten kuulukaan. Olen pelannut, pelannut ja pelannut. Kirjoitushommelit ovat sen takia jääneet vähän taka-alalle ja kirjoituskurssin novelli onkin siksi edelleen kesken (no, on sitä kuitenkin 12 sivua). Vähän kauhistuttaa, mitä sen kanssa vielä käy, kun se vain venyy ja paukkuu... Kärsin taas siitä ongelmasta, ettei lyhyiden tarinoiden kirjoittaminen ole minulle luontevaa ja haluaisin venyttää jutun romaanimittaiseksi. Kohta on varmaan vain aloitettava se alusta ja muokattava tyystin eri suuntaan. Tuskaa.

Loman aikana tuli myös editoitua originaalia. Neljä ensimmäistä lukua olen saanut käytyä läpi, viidennen kohdalla into hieman jumahti, mutta ehkä vielä jossain välissä saan taas revittyä motivaationi kasaan. Sinällään editointi ei ole mitenkään erityisen kamalaa. Nyt vain onnistuin koukuttamaan Tales of Symphoniaan ja sen takia pelaaminen houkuttelee enemmän.

Yritän olla ottamatta liikoja paineita mistään, koska en halua muuttua stressipalloksi. Silloin en saa mitään hoidettua kunnolla ja olo on koko ajan kurja. Parempi siis, että hommat valmistuvat hitaasti kuin että uuvutan itseni niiden kanssa.

Tällaista siis tähän väliin. Koetan jossain vaiheessa saada aikaan muutakin kuin sekametelisoppapostauksia. Eiköhän sitä taas jostain syövereistä synny kunnollinen ideakin, kun tarpeeksi hauduttelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti