31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014

Niin se taas on yksi vuosi takanapäin. Olen aina perinteisesti julkaissut vuosikoostepostauksen tässä kohtaa. Tänä vuonna päätin kuitenkin pudottaa siitä kyselyn pois, koska koen, ettei se ole enää minua. Kysymykset on suunnattu vähän nuoremmille, joten on aika jättää taakse myös se. Huh, sanonko oikeasti olevani liian vanha johonkin? Pelottavaa.

Kyselyn sijaan päätin taas jakaa muutaman kuvan jokaiselta kuukaudelta ja niiden lisäksi kertoa, millaisista asioista vuosi on koostunut.


Tammikuu


Helmikuu

Maaliskuu
Huhtikuu


Toukokuu


Kesäkuu

Heinäkuu
Elokuu


Syyskuu

Lokakuu

Marraskuu

JoulukuuMitä sain aikaan vuonna 2014?

Neuloin 1 parin villasukkia

Kesällä iski yllättävä neulomisinnostus, joten tekaisin sitten kesäloman aikana sukat kasaan. Ei niistä ihan täydelliset tulleet, mutta on niitä joka tapauksessa käytetty.

Kirjoitin 1 romaanimittaisen originaalitarinan

Seuraava homma olisikin sitten alkaa editoida sitä. Se on ollut suunnitelmissa koko syksyn, mutta kiireellisemmät hommat ovat tulleet tielle (tai sitten vain välttelen urakkaa).

Kirjoitin 2 lyhyttä originaalitarinaa

Nämä tuli raapustettua kirjoituskurssilla. Eivät nousseet mitenkään erityisiksi suosikeiksi, mutta olivat kuitenkin ihan ok-materiaalia.

Kävin 2 kertaa ulkomailla

Kesäkuussa paettiin juhannussäitä Amsterdamiin ja heinäkuussa tutkittiin Tukholmaa. Reissujen kuvia tulikin sitten urakalla esiteltyä blogissa.

Julkaisin 3 ficciä

Kirjoitettua tuli taas kerran Final Fantasyistä eli Lightning Returnsista, A Realm Rebornista ja kympistä. Tavallaan harmittaa, etten saanut mitään isompaa aikaan, mutta originaali söi aika paljon pitkiin urakoihin varattua energiaa.

Pelasin 3 peliä läpi

Ensimmäisenä läpäisin Lightning Returnsin, sitten Bravely Defaultin (tosin vain false endingin, koska en jaksanut hakata samoja bosseja moneen kertaan) ja tuoreimpana Tales of Xillian. Muitakin pelejä kyllä tuli vuoden aikana pelattua.

Kävin 3 conissa

Perinteisesti tuli käytyä Desucon Frostbitessa, Desuconissa ja Traconissa. Kaikissa istuttiin luennoilla niin, että takapuoli oli aivan puuduksissa, mutta oikein mukavaa oli.

Kävin 3 miitissä

Kristallimaailmalla oli ennätykselliset kaksi miittiä tänä vuonna ja kummassakin kävin vaikuttamassa. Näitä saisi minun puolestani olla useampikin vuoden aikana, mutta se saattaisi karsia osallistujia... kun ihmisillä kuitenkin on paljon muitakin menoja.

Lisäksi kävin Lahden nörttityttöjen miitissä, mutta se oli omalta osaltani aikamoinen sosiaalinen floppi. Liian vieraita ihmisiä, jotta olisin tuntenut oloni mukavaksi.

Tein 4 uutta cosplay-asua

Desucon Frostbiteen tuli tehtyä Final Fantasy V:n Faris. Tein perusasun ja ostin eBaysta juhlamekon. Desuconiin taas tein Sakura Trickin Mitsukin ja Traconiin oman hahmoni FFXIV: A Realm Rebornista. Näiden lisäksi väsäsin Bravely Defaultin Edean musta maagi -asun, mutta sitä ei ole vielä tullut käytettyä missään.

Kävin 5 kertaa elokuvissa

Leffassakin tuli muutamaan otteeseen ravattua. Mikään ei herättänyt suuria intohimoja, mutta Turtles ja Maleficent olivat sen verran kivoja, että ovat nyt leffahyllyssä. Hobittikin tulee sitten joskus ostettua, mutta se oli lopulta vähän meh.

Luin 15 kirjaa

Kirjoja tuli luettua ihan kivasti, vaikka tiedän, ettei tuo minun lukuni ole moneen muuhun verrattuna mitään. Tuon lisäksi aloitin kolme kirjaa, jotka sitten jäivät toistaiseksi kesken eli luku olisi voinut vielä nousta (tai sitten ei, koska en välttämättä olisi ehtinyt lukea jotain muuta). Uusi kirjailijatuttavuus oli Carol Goodman, jonka tuotantoon ajattelin tutustua paremmin.

Siinä nyt muutama "saavutus" kuluneelta vuodelta. Katsotaan, mitä kaikkea ensi vuonna ehdin tehdä.

Loppuun vielä perinteinen selfie-kollaasi. Jokainen kuva on otettu jouluaattona. Niin se vaan ihminen vanhenee vuosi vuodelta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti