26. joulukuuta 2014

Nukkehyllyn muokkailua

Sirena von Boo pääsi nyt vihdoin kotiin, kun itsekin kotiuduimme reissun päältä. En viitsinyt alkaa pakkausta availemaan jouluaattona vaan säästin sen ihanuuden kotinurkkiin.

Laatikko oli ilmeisesti hieman kärsinyt Pukin reessä matkatessa, mutta onneksi nukke oli säilynyt vahingoittumattomana. Hiusharja sen sijaan huiteli paketissa ihan villisti ja vapaasti, mutta se on aika vaaraton ase.

Hieman hämmästelin sitä, että nuken mukana ei tullut ständiä, kuten kaikkien muiden kohdalla. Mies kuitenkin bongasi paketin kyljestä tekstin, jonka mukaan nukke pystyy seisomaan omillaan. Suhtauduin väitteeseen hieman skeptisesti, mutta toisaalta voisihan sitä olettaa valmistajien tietävän, mistä puhuvat.

Sirena oli tähänastisista nukeistani tehokkaimmin kiinnitetty pakettiin. Kuminauhaa, muovikiinnikettä ja kaiken maailman nippeliä oli kiinni pirukseen. Edelleenkään en arvosta sitä, että nukkejen päähän on isketty kaksi kiinnikettä, joista ei pääse eroon kuin leikkaamalla. Varmasti ne nyt paketissa pysyisivät ilman niitäkin.

Mielestäni Sirena on todella nätti. Sininen väri miellyttää kovasti ja tykkään myös hänen hiustyylistään. Kasvotkin ovat sievät, mutta eivät ehkä niin kiehtovat kuin joillain muilla nukeilla.

Merenneidoista olen pitänyt lapsesta asti, joten siinä mielessä Sirena iski välittömästi. Hän ei tosin ole ihan perinteisen merenneidon näköinen, koska hänellä on myös kummituksen geenejä toisen vanhemman puolelta. Kummitukset eivät ole niin paljon minun juttuni, mutta en pidä tuota silti deal breakerina.

Sirenan pyrstö on jokseenkin erikoinen. Se koostuu kahdesta evästä, jotka eivät kuitenkaan ole kovin tasapainoiset. Kuten epäilin, ei nuken seisomaan saaminen ole ihan yksinkertainen juttu. Sirena meinaa kallistua oikean käden puolelle, joten hänet piti tukea seinää vasten, ettei hän lennä pyrstölleen. Eli kyllä minusta jonkinlainen ständi olisi paikallaan tämänkin nuken kohdalla. Tosin luultavasti aivan samanlainen ei toimisi kuin noilla muilla.

Koska nukeille varatussa hyllyssä oli jo valmiiksi ahdasta, jouduin tekemään pieniä uudelleenjärjestelyitä. Aivan niin tyylikästä kokonaisuutta en saanut kuin olisi voinut toivoa, mutta tällä mennään kuitenkin toistaiseksi.
Jaottelin nuket pareiksi hyllylle. Toralei ja Spectra saavat nyt viihtyä toistensa seurassa. Draculaura ja Clawd ovat luonnollisesti yksissä. Frankie sai seurakseen Ghoulian ja Sirena päätyi Twylan pariksi. Sirenalla ja Twylalla on muuten melkoinen pituusero :D

Sirenan lisäksi Draculauralla ja Clawdilla oli vaikeuksia pysyä pystyssä. Ständit toimivat kyllä hyvin, mutta halusin heidät suhteellisen läheisiin tunnelmiin, mikä vaati hieman asemointia ja kikkailua, etteivät kaada toinen toisiaan. Sitten vain odotellaan, koska kirjastosta kuuluu ryminää ja nuket putoilevat kilpaa hyllyltä...


Tuossa on vielä nukkehyllyt kokonaisuudessan. Jossain kohtaa pitänee miettiä, järjestäisikö kirjoja uudestaan siten, että saisin nuketkin vähän tiiviimmin. Meillähän on siis kirjastossa useampikin hylly, mutta niiden päälliset on aika tehokkaasti jo käytetty enkä halua muita figuureja kuitenkaan siirtää näiden tieltä.

Mutta eipä tässä nyt isosta ongelmasta ole kyse. Minulla on noita nukkeja kuitenkin vain tuo kuusi kappaletta. Veikkaan, että tosikeräilijöillä on paljon enemmän haasteita nukkejensa sijoittelussa x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti