16. marraskuuta 2014

Siinähän se viikko taas vierähti

Taas ollaan sunnuntaissa ikään kuin huomaamatta. Edellisessä postauksessa mainittu lumi on jo ajat sitten sulanut ja ulkona on tosi ankean näköistä. Otin silti jo uudet talvikengät käyttöön perjantaina ja hyviltä tuntuivat jaloissa. Toivottavasti tuntuvat jatkossakin.

Viikko meni ihan vain töissä ja iltasella kotona koomatessa. M pelaili aika paljon uutta Tomb Raideria, itse en juuri saanut aikaiseksi mitään. Olen ollut tämän viikon todella, todella väsynyt, joten töistä selvittyä ei paljon jaksa tehdä. Toivoisin tämän fiiliksen helpottavan pian, sillä on ankeaa elää vain käydäkseen töissä ja löhötäkseen sohvalla. Toisaalta sitä lepoakin tarvitaan ja rehellisesti sanottuna viikonloppuinakaan siihen ei ole ollut kunnon mahdollisuuksia, kun kaikenlaista sosiaalista menoa. Fyysisen levon lisäksi tarvitsen lepoa ihmisistä... mutta noh, itsepähän olen tilanteeni järjestänyt.

Tänä perjantaina meillä oli tavallista pidempi työpäivä. Ensin olin työpaikkakouluttajan koulutuksessa, josta nyt vihdoin sain paperit. Olen nyt siis sosionomin ja IE-opettajan lisäksi työpaikkakouluttuja, tittelilista sen kuin kasvaa :P Koulutuksen jälkeen oli sitten vielä työnohjausta, joten päivä kesti peräti puoli viiteen. Normaalistihan pääsen kahdelta perjantaisin, joten pitkältä tuntui, vaikka olikin omalla tavallaan ihan mielenkiintoista ohjelmaa. Moni jäi vielä tuon jälkeen juhlimaan pikkujouluja, mutta itse suuntasin kotiin, koska edessä oli Tampereen reissu.

Tampereelle lähdimmekin sitten anopin ja apen kanssa yhdessä. Lauantai tuli vietettyä varsin tiivisti käsityömessuilla. Tosin M ja isänsä eivät sinne tulleet mukaan vaan menivät leffaan M:n veljen kanssa. Minä ja anoppi kierreltiin messuilla useampi tunti ja ihmeteltiin kaikkea hienoa, mitä oli tarjolla. Itse en tosin ostellut kuin pussillisen nappeja hiljalleen valmistuvaa neuletakkiani varten. Vähän olin ajatellut bambupuikkojen ostamista, mutta jotenkin se sitten jäi... mutta saahan noita muualtakin.

Messut olivat isot ja hienot, mutta myös todella uuvuttavat. Ihmisiä oli paljon, mikä kävi ajoittain ahdistamaan. Huomasin puristavani laukun olkahihnaa rystyset valkoisina aina ajoittain, mutta yritin kuitenkin pitää itseni rentona. Väsyttävää puuhaa semmoinen, mutta hengissä selvittiin.

Messujen jälkeen seikkailimme kävellen Verkkokauppaan, mikä onnistui yli odotusten. Koska miehet eivät vielä olleet siellä, käväisimme kurkkaamassa vaatekauppoja tarjontaa. Näin aivan ihanan vaaleanpunaisen villakangastakin, joka oli alessa vain 20 euroa, mutta ei ollut sopivia kokoja :(

Verkkokaupassa shoppailtiinkin sitten urakalla...
Minä halusin alun perin vain vihreää jasmiiniteetä, mutta mukaan tarttui sitten pari muutakin teepakettia ja Tales of Symphonia Chronicles PS3-peli, jota jo aiemmin olen himotellut. Se sattui tulemaan vastaan halvemmalla kuin muualla olen nähnyt, joten käytin tilaisuuden hyväkseni. M sitten nappasi mukaan Wii U:n, joka on ollut meidän hankintalistalla jo pitkään.

Verkkokaupassa asioinnin jälkeen käytiin vielä viidestään syömässä, ennen kuin lähdimme takaisin kotiin päin. Olin todella uupunut jo automatkalla, mutta jotenkin silti sinnittelin hereillä kymmeneen asti ja ehdin pelailla Curtain Calliakin. Piti oikeasti kirjoittaa yhtä luovan kirjoittamisen tehtävää, mutta ei siitä koomaisessa mielentilassa mitään tullut.

Tänään oltiin vielä aamupäivä M:n vanhempien luona, mutta yhden jälkeen lähdettiin ajelemaan kotii päin. Tarkoituksena oli ehtiä asentaa Wii U ja vähän testaillakin sitä ennen iltaa. Ei vain tajuttu ostaa siihen muistikorttia, joten nyt M on sitten sellaista hankkimassa Gigantissa. Olohuone on kaaoksen vallassa, mutta uskon, että iltaan mennessä jo helpottaa.

Ja huomenna sitten taas töihin. Toivottavasti tulevalla viikolla olisi nyt vähän pirteämpi olo, että saisi vapaallakin jotain tehtyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti