7. syyskuuta 2014

Vilkas viikonloppu

Sunnuntai-ilta alkaa olla paketissa ja samoin viikonmittainen sairausloma. Olipahan aika plääh-viikko kaiken kaikkiaan, mutta tuli ainakin pelailtua, kun paljon muuta ei jaksanut. Ensin hinkkasin Bravely Defaultissa False endingin ja sitten sain kaverilta lainaan Tales of Xillianin, jota olenkin jo ihan kivasti ehtinyt kokeilla.

Nyt viikonloppuna jaksoin vähän puuhata muutakin. Perjantaina otin aamupäivän kirjoitusspurtin ja raapustin uuteen originaaliin huimat 3409 sanaa. Kyseessä on epämääräinen scifi-tarina, enkä tiedä, tuleeko siitä mitään kunnollista, mutta ainakin minulla oli kivaa. Tuon operaation jälkeen ruoka maistui ja sen jälkeen uni eli ihan kunnossa en vielä ollut. En sentään normaalisti nuku päivä unia muutaman tunnin koneella istumisen jälkeen.

Lauantaina ja tänään jaksoin hieman pakertaa cossin parissa. Nyt se alkaa olla jo etäisesti tunnistettavissa ;D Kaavusta puuttuu vielä parit koristeet, mutta muuten se on valmis. Takin myös tein tänään. Huppu ja vyö uupuvat kokonaan ja ne onkin saatava valmiiksi nyt tulevalla viikolla.

Lisäksi viivyttelin korvien ja hännän tilaamisen kanssa sen verran kauan, ettei enää ole muuta vaihtoehtoa kuin tehdä ne kuitenkin itse. Saamattomuus siis kostautuu. No, ainakin minulla on kangas jo valmiina.

Pohdiskelin, saisiko korvat jotenkin fiksusti kiinnitettyä peruukkiin. Yksi vaihtoehto on ommella ne hiuspantaan, mutta en haluaisi enää mitään ylimääräistä kiristämään päätä, kun usein saan jo pelkästään peruukkien pitämisestä pääni kipeäksi. Täytyy tutkiskella tätä asiaa vielä. Pinneihin kiinnittäminen kai olisi yksi vaihtoehto, mutta vanhatkaan korvat eivät kovin hyvin ole pinneillä päässä pysyneet, joten...

On minulla ennenkin jäänyt pukujen teko viime tippaan, mutta täytyy myöntää, että tämä meni jopa minun mittapuullani vähän turhan likelle conia. Alkuperäinen suunnitelma oli tosiaan kasata puku loppuun parissa viikossa, mutta tuo flunssa veti olon niin ankeaksi, ettei siitä mitään olisi tullut. Toivottavasti nyt enää tule mitään jälkitauteja kiusaamaan.

Tänään oltiin sitten anopin synttäreillä käymässä. Anoppi oli ehtinyt lukea originaalini lähes kokonaan, viimeistä lukua ei ollut vielä ehtinyt kahlata läpi. Täytyy myöntää, että yllätyin nopeudesta. M vei tarinan nimittäin hänelle keskiviikkona, joten kovin montaa päivää siihen ei sitten hujahtanut. Mutta okei, se ei ollut niin järisyttävän pitkä, vain reilut 45 000 sanaa.

Palaute oli positiivista. Olin yllättänyt. Ei, en odottanut anopilta murskakritiikkiä, mutta silti olin hämmentynyt. En nyt oikein osaa selittää tätä juttua, enkä osannut anopillekaan sanoa mitään fiksusti. Kiltisti vain kuuntelin kommentit ja kiittelin. Olen edelleen suuri hämmennys.

Muilta ei ole vielä tullut palautetta, mutta enpä sitä tosin odotakaan välittömästi. Edelleen vähän hirvittää, mitä tuleman pitää. Kaiken huipuksi anopin työkaveri oli myös pyytänyt tarinaa luettavaksi. En tiedä, oliko fiksu veto, mutta annoin sitten siihen luvan. Hui, joku täysin tuntematon tyyppi lukee sen.

Lisäksi viikonloppuun on kuulunut taas pitkästä aikaa hiusten kanssa sähläämistä. Lauantaina saunan yhteydessä laitoin uutta väriä, mutta se ei oikein tarttunut hiuksiin... tai no, se tarttui paremmin vaalentamattomaan osuuteen kuin vaalennettuun, mikä kummastutti minua. Latvoihin tuli siis vain hento vaaleanpuna, joka näkyy vain sopivassa valaistuksessa :D

Tänään tein uuden värimiksauksen ja huomenna, kun hiukset ovat kuivuneet, nähdään lopputulokset. Tällä hetkellä ei näytä siltä, mitä visioin... kohta pitänee keksiä jotain muuta. Vaaleanpunaiset latvat taitavat olla turha toivo minulle.Napsin tänään muutaman selfien (epäonnistuneen) värjäyksen kunniaksi... ja oikeastaan vähän senkin, että näytän taas suurin piirtein ihmiseltä. Koko viikko on mennyt niin suohirviön näköisenä, että on suorastaan hämmentävää vilkaista peiliin.

Sellainen viikko ja viikonloppu tällä kertaa. Nyt varmaan unille ja kohti ensi viikon haasteita. Toivottavasti luvassa on jotain parempaa kuin tällä kuluneella viikolla x)

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana blogi! Oli pakko liittyä lukijaksi ja jatkossakin lukea :) Ajattelin linkittää myös omani, joka on sisustuspainotteinen. Suunnittelen myös sisustusmallistoa, joka tulee blogiin ensi vuoden puolella. Blogissa nyt myös käynnissä arvonta ;)

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentista. Kiva, että blogi miellyttää :)

   Täytynee sopivassa välissä käydä sun blogiasi kurkkaamassa.

   Poista