16. syyskuuta 2014

Tracon takana, syksy edessä

Syksy on virallisesti startattu ja Traconissa käyty viihtymässä. Coni oli hyvä ja siellä oli kivaa, vaikka en paljon ketään tuttuja nähnytkään muuta kuin pikaisesti. Sain myös kameran ja tietokoneen myytyä, mikä oli erityisen ilahduttavaa ^^

Conissa tuli istuttua ohjelmissa, joista parhaiten jäi mieleen Final Fantasy -musiikkipaneeli. Lisäksi perjantai-ilta tuli vietettyä Final Symphony -konsertista. Näistä on kuitenkin jo niin kattavasti juttua tuolla Level up!:n puolella, joten en niihin enää paneudu sen kummemmin.

Aamulla oli oikeasti aika syksyinen fiilis.

Nyt olisi sitten syksy varsinaisesti edessä. Lauantaina menen ensimmäisen kerran luovan kirjoittamisen kurssille istumaan ja jännittää tosi paljon. Katsoin netistä, että kurssi on täynnä eli minulla on sitten 13 opiskelukaveria siellä. Lauantaiaamuna luultavasti kiipeän seinille, mutta aion silti raahata itseni paikalle. Miksi kiinnostavat asiat ovat joskus niin pirun pelottavia?

Seuraava viikonloppu on myös bookattu. Silloin pitäisi tulla pari kaveria käymään. Mitään ihmeempää ohjelmaa ei olla suunniteltu, lähinnä varmaan oleskelua on luvassa. Sitä seuraavana lauantaina sitten istutaankin jo japanin tunneilla.

En ole ihan pysynyt suunnitelmissani, mikä tarkoittaa, että japanin aine on yhä kesken. Olen kuitenkin alkanut jo luonnostella sitä, joten en ole täysin pulassa sen kanssa. Täytyy nyt joku ilta ottaa itseään niskasta kiinni ja raapaista se kasaan sekä kirjoittaa sitten vielä käsin uusiksi. Nyt olen kuitenkin halunnut ottaa rennosti, koska viime viikko oli melkoinen puserrus. Se kuitenkin palkittiin, sillä puvusta tuli jopa ihan kohtalaisen hyvä ^^;;


Vyö tosin hajosi conin tuoksinnassa, mikä oli osittainen syy siihen, etten sunnuntaina cossannut ollenkaan. Valitettavasti maali ei pysynyt solumuovin pinnassa aivan niin hyvin kuin alkuun näytti, mutta kehitellään, kehitellään... tällaisia pieniä korjauksia ehdin onneksi pukuihin tehdä hyvin ennen seuraavaa kertaa, vaikken uusia olekaan nyt hetkeen väsäämässä.

Olen aika innoissani syksystä, vaikka kiireisyys samaan aikaan hirvittää. Ehkä luvassa on kuitenkin myös paljon hyviä ja kivoja hetkiä sekä työssä että vapaalla.

Koska tämä oli vähän tällainen "mitä kuuluu" -rykäisy, heitänkin vähän palloa sinne ruudun toiselle puolelle. Onko jokin sellainen aihe, mistä haluaisitte minulta juttua? Näitä saa nimittäin aina ehdotella.

Minulla on kyllä jo ajatuksia syksyn postauksista, mutta mieluusti otan myös ehdotuksia vastaan. Välillä on ihan kiva kirjoittaa siitäkin, mikä muita kiinnostaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti