3. syyskuuta 2014

Ei niin hyvä viikko

Ohhoh, perjantaina iskivät ensimmäiset oireet ja päivää myöhemmin alkoi kuumekin kivuta esille jostain kolosestaan eli pääsinpä minäkin sitten kokemaan syksyn ensimmäisen flunssan. Perjantai-illan ja lauantaiaamupäivän väänsin kuitenkin kiltisti tekstiä ja sainkin originaalin kasaan päivän etuajassa. Hyvä minä.

Sitten en ole paljon jaksanutkaan tehdä. Sunnuntai meni puhtaasti koomatessa ja maanantai ja tiistai saikuttaessa. Vähän olen 3DS:llä pelaillut, kirjaa lukenut ja netissä surffannut, mutta mitään en ole saanut aikaiseksi. Tänään aamulla olo oli jo ihan ok, joten reippaasti suuntasin kohti työmaata. Sinne päästyäni olin kuitenkin lähes varma, että kuolo korjaa ihan kohta... eli soittelemaan työterveyteen.

Sain hoitajalta kaksi päivää sairauslomaa lisää ja huomiseksi lääkäriajan, sillä yskä voi johtaa astmaatikolla pahempiin hengitystieoireisiin ja minulla ei ole voimassa olevaa lääkereseptiä. Olisi tietysti ollut ihan jees, jos olisin heti saanut ajan lääkärille, ettei tarvitsisi odottaa päivää ja sitten taas raahata väsynyttä ruhoaan kaupunkiin. Mutta näillä mennään. Katsotaan, tuleeko perjantaista vielä lepopäivä vai menenkö silloin taas yrittämään työn tekemistä.

Harmillistahan tämä on monestakin syystä. Tietenkään en haluaisi olla pois töistä. Hommat seisovat ja ensi viikolla sitten pakerretaan huolella. Toisekseen Traconiin alkaa olla tosi vähän aikaa, enkä yksinkertaisesti ole jaksanut tehdä cossin eteen mitään. Jotenkin ompeleminen yms. tuntuu täysin ylivoimaiselta tässä kohtaa :( Ensi viikko siis huhkitaan sekä töissä että kotona ja sitten varmaan nuokun puoliunessa Traconin luennoilla xD Noh, toivotaan, että viikonloppuna olisi jo sen verran pirteä, että taisi jotain cossiin tehtyä.

Minun oli myös tarkoitus viime viikonloppuna heittää uusi väri päähän. Noh, yllättäen hiusten värjääminen ei ole ollut ihan ensimmäisenä mielessä. Punainen on haalistunut oikein huolella, joten hiukseni eivät tällä hetkellä ole mitenkään erityisen kaunis näky. Toivon kovasti, että tulevana viikonloppuna löydän jaksamista myös pään kuntoon laittamiseen.

Nyt kuitenkin voisin suunnitella itselleni kevyttä lounasta ja sen jälkeen saattaapi joko sänky tai sohva kutsua... kumpi nyt siinä vaiheessa tuntuukaan paremmalta nukkumispaikalta x)

2 kommenttia:

 1. Äh sielläkin syysflunssa? :/ Itse sairastin sen "tunnollisena" työntekijänä viimeisellä lomaviikolla - kun mitään muuta ei olisi lomalla ollutkaan suunnitteilla. Pikaisia paranemisia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tavallista sitkeämpi tapaus vielä tällä kertaa. Noh, nyt on antibioottikuuri ja uusi astmalääke haettu, joten voisi kuvitella, että ainakin hengittäminen helpottuu.

   Tavoitteena on maanantaina päästä taas täysillä tehoilla töihin.

   Poista