24. heinäkuuta 2014

Temppelineito ja piraattityttö

Viime aikoina ei ole kamalan paljon koneella ehtinyt istua, koska ollaan oltu menossa vähän joka suuntaan. Viimeiset pari päivää meni mökillä lölliessä. Tosin sielläkin oli pieni missio eli halusin vähän erilaisia "cosplaykuvia" saada napsittua. M tuli luonnollisesti nakitettua kameran käyttöön. Tosin enpä muistanut kameraa ladata ennen lähtöä, joten sillä sai räpsittyä vain osan kuvista. Loput piti ottaa kännykällä... mutta onneksi M:n kännykällä saa ihan hyvälaatuisia kuvia.

Minun kännykälläni napsitut kuvat ovat aina yhtä superlaadukkaita :P Tosin eteisen valaistuskaan ei ole siitä parhaasta päästä. Kokovartalopeili on kuitenkin siellä...

Ihan omaksi huvituksekseni nappasin kuvan ennen lähtöä. Kuvassa siis juuri ostettu mekko ja laukku, jotka otettiin heti menoon mukaan. Lyhythihainen neuletakki oli suojelemassa palaneita olkapäitä, mutta sekin oli todella kuuma, vaikka on erittäin ohutta kangasta. Hellehattu oli näppärä, koska sen alle sai survottua hiukset :D Ei enää hiostusta niskassa.

Nyt on pitkästä aikaa pitkät hiukset ja kuuma kesä, on tullut huomattua, miten paljon nuo hiostavatkaan. Melkein on pakko pitää niitä joko ponnarilla tai muuten ylös kietaistuna, vaikka tykkäisin antaa hiusten olla valtoimenaan. Sillä tavoin vain tulee aivan liian kuuma näillä keleillä. Syksyllä sitten, kun ilmat vähän viilenevät (en tosin odota sitä noin muuten mitenkään erityisen innokkaasti, pidän enemmän kesästä).Tähän väliin pakollinen mökkiauringonlasku. Laiturilla on aivan älyttömän kaunista ja nyt oli vielä lähes täysin tyyntä. Siinä kelpasi maisemia fiilistellä muiden puuhien ohessa.

Mutta niin, mökille mentiin rentoutumaan ja kirjustelemaan, mutta myös kuvia napsimaan. Tällä kertaa jätin maisemat vähemmälle ja keskityin itseeni :D

Neito Senna Maakristallin temppelistä

Esittelin jokin aika sitten blogissa fantasiatarinaa. Halusin tätä tarinaa varten "kansikuvan", mutta en ole kovin kummoinen piirtäjä enkä ole saanut ketään urakkaan nakitettuakaan, joten päätin tyytyä valokuvaan. Samalla tuli kuvia tietysti napsittua enemmänkin, joten päätin tunkea ne blogiin. Varsinaista kansikuvakuvaa pitänee vielä hioskella ja ehkä muokkaillakin... jahka nyt ylipäätään saan sen päätettyä kaikkien kuvien joukosta.


Unohdin kihla- ja vihkisormukset sormeen, mutta ehkä se ei ole niin justiinsa. Onhan Senna kuitenkin kihloissa ;)

Olisin toisaalta mieluummin halunnut piirrettyjä kuvia, koska en näe Sennaa "omana kuvanani" tekstissä tai muutenkaan, mutta toistaiseksi nyt ainakin mennään näillä. Ehkä joskus onnistun piirtelemään jotain kelvollista. Olisi nimittäin ylipäätään kiva saada ainakin päähahmot kuvattua.

Näistä kuvista alin on ehkä suosikkini, mutta mielestäni kaikki otokset ovat onnistuneet vähintään kohtalaisesti.


Piraattityttö

Toinen kuvasarja tuli kuvattua piraattitytöstä, joka ei liity mitenkään mihinkään, paitsi ehkä siihen, että merirosvot ovat pienestä pitäen kiehtoneet mielikuvitustani. Olisin tietysti voinut yrittää tehdä tästä esim. Pirates of the Caribbeanin Angelican tai vanhasta ficistäni kapteeni Mary Garterin, mutta se olisi vaatinut enemmän vaivannäköä... joten tähän uuteen piraattineitoon on sitten tyytyminen. Ehkä joskus ymppään hänet johonkin tarinaan :P

Oli kivaa pitkästä aikaa pukuilla ilman mitään conituspaineita. Tällaista voisi harrastaa useamminkin, mutta en viitsi M:aa kiusata jatkuvasti... ja toisaalta nyt ei ole oikein hyviä ideoitakaan, millaisia kuvia voisi ottaa.

Hieman ongelmia kuvaamisessa tuotti kuumuus, varsinkin ekaa sarjaa räpsiessä. Pitkä musta viitta on helteellä tukala, kuten voi helposti arvata. Toiset kuvat eivät olleet niin hikisiä, koska seisoin suurimman osan ajasta järvessä ja minulla on oli vähemmän päällä. Jätin peruukin pois kummastakin, koska se vasta hikinen kapistus olisi ollutkin... sitä paitsi Sennalla on punaiset hiukset, joten pystyin siinäkin mielessäni kerrankin hyödyntämään omaa tukkaa.

Sellaista tällä kertaa. Minulla on paljon muutakin asiaa ja myös rutkasti kuvia koneella odottamassa julkistamista, mutta ihan kaikkea en halua tähän postaukseen tunkea. Myöhemmin on siis luvassa kaikenlaista kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti