9. heinäkuuta 2014

Peruukin parturointi

Kesäsiivoukseen kuului mm. joka puolella pyörineiden peruukkien laittaminen takaisin peruukkilaatikkoon (miksi se on niin vaikeaa?). Samalla muistin, että eräs suosikkiperuukkini oli mennyt jo todella huonoon kuntoon, latvat olivat erittäin hamppuiset. En kuitenkaan vielä halunnut luopua kyseisestä peruukista, joten perustin kylppäriin väliaikaisen kampaamon ja otin sakset käteen.

Peruukki lyheni 5-10 senttiä (olen huono arvioimaan pituuksia), mikä sinällään on harmi, mutta jäljelle jäänyt kuitu ei sentään muistuta hamppukasaa.


Ylemmissä kuvissa näkyy peruukki ennen parturointia, alemmissa jälkeen. Kuvien laatu nyt ei ole kaksinen kiitos valaistuksen ja kännykän kameran, mutta ehkä noista vähän saa selvää. Myönnän olevnai laiska kaivamaan kameraa pöytälaatikosta muuten kuin erityistilaisuuksissa :P

Noh, tärkeintä on, että peruukki sai vielä uuden elämän. Yhtään tähän sopivaa cossia ei tosin ole mielessä, mutta tykkään käyttää tätä noin muuten. Omia hiuksiani en kuitenkaan halua ruskeiksi värjätä, vaikka mielestäni peruukki sopii minulle ihan hyvin. Sillä on kiva aika ajoin leikitellä x)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti