19. kesäkuuta 2014

Miniloma

Tänään alkoi pieni varaslähtö kesälomaan eli viiden päivän miniloma. Ihan mukavaa, kun takana on neljän päivän työviikko ja ensi viikolla on vain kolme päivää. Sen jälkeen tosin täytyy vielä yksi täysi työviikko ahkeroida ennen lomaa, mutta se menee kevyesti.


Huomenna on juhannusaatto, ja monilta on kuullut voivottelua säästä. Onneksi ei nyt sentään lunta sada niin kuin pari päivää sitten. Huono sää voi olla hyväkin asia, sillä se voi vähentää hukkumisia ja muuta yleistä sähläystä, mikä tuntuu monien juhannukseen kuuluvan.

Oma juhannus on viime vuosina mennyt mökkeillessä (sitä ennen tuli tehtyä kaikkea sekalaista, ei ollut erityisiä perinteitä), mutta tänä vuonna ei olla mökille suuntaamassa. Säätä ei osattu ennustaa, mutta tässä vaiheessa voi todeta, että ihan hyvä päätös. Yhtään ei innostaisi palella, vaikka mökkeilystä tykkäänkin.

Yleensä olen myös kesäpäivänseisausta viettänyt jollain tavalla. Pienimuotoisesti, mitään isoa en ole järjestänyt. Tänä vuonna sekin jää ihan ajatuksentasolle.

Raportoin tämän vuoden juhannuspuuhista sitten miniloman jälkeen. Loman aikana tuskin ehtii koneen ääressä kamalasti istuksia x)

Tämä postaus ei nyt sisältänyt kamalan paljon asiaa, mutta ehkäpä myöhemmin on tosiaan enemmän kerrottavaa.

Hyvää juhannusta joka tapauksessa kaikille! Ja mukavia muitakin juhlia, mitä sitten vietättekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti