1. kesäkuuta 2014

Kesäkuu on täällä!

Virallisesti kesä. Tykkään kyllä kaikista vuodenajoista, niissä on omat hyvät puolensa, mutten voi mitään sille, että pidän kesästä eniten. Tämä siitä huolimatta, että allergia piinaa joskus oikein urakallakin (vielä ei ole raportoitavia tuloksia nokkosesta).Tänä vuonna kesäkuuksi on ehditty jo suunnitella paljon ohjelmaa:

1.6. - Maleficent-elokuva
2.6. - Valokuvausliikkeessä ja askarteluliikkeessä vierailu
3.6. - Kesäinen retki Kouvolan poliisiasemalle
4.-5.6. - Ahkeraa cossien tekoa
6.-8.6. - Desucon

Kesäkuun ensimmäinen viikko ainakin menee siis kiireisissä merkeissä. Se ei haittaa muuten, mutta tietysti mielellään raapisi jostain aikaa kirjoittelullekin. Mahdollisesti tilaisuus on torstai-iltana, mikäli vain keskiviikkona saan cossit lopullisesti kasaan.

Ja siis mitään lomaahan minulla ei vielä tässä vaiheessa ole, joten kaikki ohjelma on toteutettava töiden jälkeen (viikonloppu luonnollisesti vapaana kuitenkin). Pienoisen ongelman aiheuttaa edelleen iltapäivien raskas väsymys. Toivon sen hellittävän pian, kun nyt kuitenkin lopetin allergialääkkeiden nappailun.

9.6. - Hääonnittelukortin tekeminen
14.6. - M:n tädin häät

Toisella viikolla ei onneksi ole niin paljon ohjelmaa. Yksi ilta luultavasti menee korttiaskartelussa, joka yllättäen napsahtikin minulle. Ei tuo siis haittaa, mutta pieniä paineita on ilmassa. Pitäisi saada nätti kortti kasaan ja askartelutaitoni voivat olla hitusen ruosteiset.

20.-24.6. - Erilaista juhannusohjelmaa

Tähän en mene nyt sen tarkemmin. Kertoilen sitten jälkikäteen, mitä tulikaan tehtyä. Joka tapauksessa juhannuksen jälkeen kesäkuu onkin jo melkein ohitse. Aika kiitää niin penteleen äkkiä :D

Tavoitteena olisi tosiaan saada myös kirjoiteltua viimeistään Desuconin jälkeen. Originaali on edistynyt yllättävän kivasti, muttei kuitenkaan niin nopeaa tahtia kuin olisin toivonut. Muiden kiireiden hellittäessä yritän löytää sille enemmän aikaa. Lisäksi haluaisin pelata enemmän... olisi sitten jotain raportoitavaa tuonne toisenkin blogin puolelle.

Heinäkuun ohjelma onkin sitten täysin auki. Kesäloman ajankohta on kyllä tiedossa, mutta muuten kalenteri näyttää kovin tyhjältä. Jokin pieni reissu olisi kiva tehdä, pitäisi vain ehtiä suunnitellakin se :D Kaikista eniten haluaisin tietenkin lähteä Japanin maalle, mutta se ei taida kuitenkaan olla vaihtoehto... ehkä jotain hieman pienimuotoisempaa siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti