9. kesäkuuta 2014

Desuisia kuveja

Desucon on jälleen takana päin. Viikonloppu hujahti älyttömän nopeasti ja mukavaa oli. Jälleen kerran joudun toteamaan, etten juuri ihmisille mennyt juttelemaan, mutta vikahan ei ole muissa vaan minussa. En saanut revittyä rohkeutta kasaan niin paljon, että olisin vähän tuntemattomimmille tyypeille mennyt moikkaamaan, vaikka osan tunnistin hyvinkin sosiaalisen median ansiosta.

Hah, mutta yksi ihminen tuli moikkaamaan minua! Se oli mukavaa, vaikkakin vähän pelottavaa. Joo, olen hassu näissä asioissa, ei kannata välittää.

Iso osa ajasta tuli vietettyä luennoilla, mutta toki shoppailtiin myyntipöydillä ja taidekujalla ja käytiin lounastamassa Kaunis Veerassa. Lisäksi tuli istuskeltua sekä Lastussa että Metsähallissa sekä otettua kuvia puvuista.

Pukujen osalta todettakoon, että lauantaina tein melkoista hikikuolemaa Mitsukin puvussa, joten sunnuntaina Edea sai suosiolla jäädä kotiin. Haluaisin kyllä kunnon kuvia puvusta, joten pitää kesälomalla nakittaa joku niitä ottamaan. Mitsukin peruukki myös osoittautui hankalaksi, sillä se puristi päätä jopa kivuliaasti (seikka, jota en sovittaessa huomannut). Jos jollakulla on hyviä vinkkejä peruukin löysyttämiseksi, niitä otetaan mieluusti vastaan. Veikkaan, että yksi syy oli oma tukka, jonka lisääntynyt pituus on peruukin alle saatava tungettua ja kyllähän sen tietää, että se sitten kiristää enemmän...

No joo, mutta en halua blogissa tämän syvällisemmin conista avautua. Palaute on jo kävijäkyselyyn käyty antamassa. Tähän nyt vain pari kuvaa, jotka puvuistani tuli otettua.

Faris Scherwiz - Final Fantasy V
Mitsuki Sonoda - Sakura Trick

Vaikka kumpikin puku on aika yksinkertainen, tykkään niistä kovasti. Kukaan ei tullut pyytämään kuvia enkä tiedä, tunnistettiinko hahmoja ollenkaan, mutta sillä ei oikeastaan ole merkitystä. Sain cossata hahmoja, joista itse kovasti pidän. Ja hikikuolemasta huolimatta pitää Mitsuki vielä johonkin tapahtumaan kierrättää :D

Sunnuntaina en sitten tosiaan cossannut, mutten ihan perusvaatteissakaan coniin lähtenyt. Tukka oli sen verran heikossa hapessa, että kaivoin laatikon pohjalta vanhan suosikkiperuukkini esiin... vaikka se on jo hieman hamppuuntunut (pitäisi varmaan saksia se lyhyemmäksi).
Kaikki kuvat on ottanut M, pienet muokkaukset ovat minun käsialaani. Kiitokset vain hyvästä ja kärsivällisestä kuvauspalvelusta ;)

2 kommenttia:

 1. En bongannut sinua vahingossakaan conista, mutta kuljin ilmeisesti muutenkin tietojen mukaan aika silmät kiinni.

  Aivan ihana kukkaishame! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä mäkään kyllä sua nähnyt x)

   Ja kiitoksia, onhan se kyllä kiva ^^;;

   Poista