23. toukokuuta 2014

Perjantain parhaudet

Piti itse asiassa kirjoittaa tänään originaalia, mutta kaiken tapahtuneen jälkeen olo on sen verran uupunut, etten ole saanut tartuttua tekstiin. Tänään on ollut poikkeuksellisen vauhdikas päivä.

Meillä oli siis erilainen työpäivä tänään. Normaalistihan istun joko toimistolla tai porhallan ympäri kaupungia tapaamisissa, mutta tänään puhetyöläinen laitettiin talkootöihin siivoamaan leirintäalueen mökkejä, koska säästöt. Eipä siinä, sää oli kiva eikä mökki ollut kovin suuri, joten sujuihan tuo. Tuli myös oltua enemmän ulkona kuin hetkeen.

Siivousoperaatiota seurasi syöminen ja laiskottelu työajalla. Omalla kohdalla se tarkoitti oikeastaan kolmea asiaa, koska en jaksanut osallistua tarjolla oleviin aktiviteetteihin. 1) Valokuvailua, 2) Twitteriä ja 3) kirjan lukemista. Minulla on tällä hetkellä kesken Pilvikartasto, mutten ole oikein varma, pidänkö kirjasta todella. Se on yleensä valitettavan huono merkki... silloin on riskinä, että kirja jää kesken.


Eihän minulla tietenkään kameraa ollut matkassa, mutta räpsin sitten jokusen kuvan kännykällä. Sää tosiaan suosi ja välillä oli suorastaan kuuma. Pelkäsin herkän ihoni palavan, koska en ollut tajunnut ottaa aurinkovoidetta mukaan, mutta onneksi taisin säästyä kuitenkin. Aamupäivän pidin sitkeästi hupparia päällä, mutta iltapäivän puolella ei vain pystynyt. Sen verran kuuma oli varjossakin.

Paluumatkalla yritin torkkua bussissa, koska väsytti vietävästi, mutta siellä oli sen verran hälinää ja istuma-asento hankala, ettei nukkumisesta mitään tullut. Ihanan vilpoisesta ilmastoinnista silti plussaa.

Sain työkaverilta kyydin M:n työpaikalle ja sieltä jatkoimmekin sitten yhdessä kohti Orimattilan Megamyyntiareenaa. Olen siellä kerran käynyt äidin ja papan avovaimon kanssa shoppailemassa, mutta tällä kertaa mentiin tosiaan M:n kanssa. Ihan hirveästi ei silti lähtenyt tavaraa mukaan. Ostin Crocs-kopiot mökille vietäväksi, koska minulla ei ole siellä vielä omia kenkiä, ja lisäksi tuli hankittua pieniä, yleishyödyllisiä juttuja. Uudet vaatteet olisivat olleet jees, mutta en löytänyt mitään, mikä olisi tuntunut omalta.

Aivan parasta Megamyyntiareenalla oli kuitenkin meikkibuffet, jonka takia sinne oikeastaan halusinkin. Vinkistä kiitos eräälle Twitter-tutulle ;) Käytännössä systeemi toimi niin, että sai kerätä merkityistä tuotteista niin paljon kuin halusi joko ½ litran tai litran minigrip-pussiin. Pussi piti pystyä sulkemaan vaivattomasti. ½ litran pussi maksoi 15 euroa, litranen 30 euroa. Tyydyin tuohon puoleen litraan ja olin ihan tyytyväinen löytöihini. Mukaan lähti ehkä jotain vähän turhakettakin, mutta kyllähän cossaaja meikkejä tarvitsee, vaikkei muuten niin kuluisikaan.


Sanoisin, että tuossa on 15 euroksi ihan hyvä saalis. Huulipunia minulla oli vain yksi ja sekin häitä varten ostettu, nyt on sitten pari lisää sekä huulikiiltoja ja rajauskynä. Luomivärejä tuli myös haalittua, vaikka niitä on toisaalta myös ennestään. Voisi ehkä useammin vaihdella meikkityyliä... minulla on paha tapa sutia joka aamu lähes samanlaiset meikit naamaan, joten tietyt luomivärit ovat lopussa ja toisiin ei ole koskettukaan :D


Lisäksi mukaan lähti vielä Kristiina Vuorin Näkijän tytär. Olen jo pidemmän aikaa miettinyt kyseisen kirjan ostamista ja nyt se sattui kivasti kovakantisena kohdalle. Pokkaria olin aiemmin katsellut, mutta kyllä sitä mieluummin ostaa kirjan kovilla kansilla... ja nyt ei edes hinta ollut niin paljon korkeampi, että valinta olisi kirpaissut.

Shoppailureissun jälkeen saavuttiin vihdoin kotiin. M:n vanhemmat tulivat melkein heti kyläilemään eikä siitä kestänyt kovin kauan, kun minun toinen pikkuveljeni pölähti paikalle. Nyt tämä kuulostaa siltä kuin meille olisi tullut yllätysvieraita, mutta kumpikin tapaaminen oli kyllä sovittu. Tosin pikkuveli soitti yllättäen, kun olimme Orimattilassa, mutta kuitenkin... Siinähän se ilta meni sitten syödessä ja kahvitellessa porukalla.

Kaiken tämän jälkeen olo on ollut aika uupunut sekä fyysisesti että psyykkisesti ja aivan erityisesti sosiaalisesti. Pää on niin tyhjä, etten tosiaan ole saanut tekstiä yhtään aikaiseksi. Meinasin skipata blogiinkin kirjoittamisen, mutta otin sen suhteen itseäni niskasta kiinni. Yritän nyt viikonloppuna saada kuitenkin originaaliakin taas edistettyä edes vähäsen.

Ja ensi viikolla varmaan pitäisi sitten viimeistellä cossit, jotka eivät todellakaan valmistuneet niin nopeasti kuin kuvittelin...

Mutta nyt en aio stressata mistään. Kohta ryömin petiin hyvin ansaituille yöunille ja viikonloppu on tarkoitus ottaa hyvin rennosti. Kirjoittelu toki kuuluu asiaan, mutta aion tehdä muutakin tai olla kokonaan tekemättä mitään x)

2 kommenttia:

 1. Mitä, meikkibuffetti?! Voi äh, olisin kyllä niin mielelläni vastaavaan mennyt! Varsinkin, kun pitäisi ostaa uusi irtopuuteri joka irvailee minulle hinnallaan >.< (25€) Eihän se kallis sinällään ole, mutta tuntuu typerältä maksaa sama hinta pienestä purnukasta, jolla saan itselleni esim. kesäkengät. Joten todella hyvä saalis sinulla 15 eurolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattanee pistäytyä tuolla Megamyyntiareenalla, jos liikkuu joko Orimattilan tai Salon suunnalla. Tosin tarjoukset vaihtelevat, joten en tiedä, kauanko tuo meikkibuffet siellä vielä on. Mutta Orimattilana on aivan Lahden kupeessa, joten esim. Desucon-reissun yhteyteen tuollaisen shoppailureissun voi ehkä yhdistää.

   Puuteria ei valikoimissa valitettavasti ollut, olisin sitä itsekin kaipaillut. Toisaalta edellisellä visiitillä sain irtopuuterin vitosella, joten ei sekään ollut hinnalla pilattu. Tällä kertaa ne eivät sitten olleetkaan tarjouksessa, joten en sitten ostanut.

   Ja joo, jotkut meikit on kyllä sen verran kalliita, että suorastaan ärsyttää ostaa. Helpommalla pääsisi, kun olisi ilman... mutta ei tällä naamalla :D

   Poista