2. toukokuuta 2014

Päivän saldo

Tänään on tullut vietettyä enemmän tai vähemmän ansaittua vapaapäivää. Eilen äidin synttäreillä tuli puheeksi, että pikkuveli kaipailisi sohvapöytää uuteen asuntoon ja sitä kautta muistui taas, että meidänkin pitäisi uusi hankkia. Tänään ryhdyttiin tuumasta toimeen ja haettiin samalla sohvalle hoitoaineet.


Nyt on sitten olohuoneessa uusi, hieno pöytä. Ajattelimme alun perin tammea, mutta päädyimme pähkinään, koska se toimii tumman sohvan kanssa erinomaisen hyvin. Pöydän malli oli myös varsin sopiva meidän tarpeisiimme. Etsimme jo aiemmin uutta pöytää, mutta joka paikassa tuntui olevan vain neliskanttisia ja väriltään joko mustaa tai valkoista, joista kumpaakaan emme olohuoneen huonekaluihin halua. Tämä oli siis melkoinen löytö, kun sattui vielä olemaan viimeinen kappale kyseisessä liikkeessä.

Ja vanha pöytäkin menee nyt tietysti hyvään tarkoitukseen pikkuveljen kämppään kuukauden päästä. Se on nimittäin ihan hyväkuntoinen ja käyttökelpoinen, vaikkei meidän asuntomme väreihin sopinutkaan.

Aiemmin uudistettiin myös makuuhuonetta. Silloinkin oltiin etsimässä sohvapöytää (Ikeasta), muttei löydetty sopivaa. Sen sijaan ihanat lakanat tarttuivat matkaan.


Tykästyin noihin väreihin kovasti, vaikka alun perin olisin halunnut punaiset. Ne olisivat kuitenkin riidelleet liikaa muun huoneen kanssa, joten tämä valinta oli parempi. Yöpöydät pitäisi vielä uudistaa. Ne saisivat sitten olla joko valkoiset tai pähkinää, ehkä enemmin jälkimmäistä. Mutta kiirus ei ole eli odotellaan sopivien osumista kohdalle.

Postista sitten kotiutui aivan toisenlainen ostos. Kesän Desucon lähestyy hyvää vauhtia, joten siihen liittyen on paketteja tipahdellut luukusta kiitettävää vauhtia. Kun vain vielä saisi kaiken kursittua kasaan...Peruukki oli yllättävän hyvä. Pelkäsin, ettei väri osuisi kohdilleen, mutta osuipa sittenkin ihan tarpeeksi lähelle. Tukka on niin pitkä, että todennäköisesti tappelen takkuuntumista vastaan koko conin ajan. Nytkin se tuppasi jo latvasta takkuuntua vähän, kun napsin kuvia. Täytyy toivoa, että conissa on sitten hyvät kelit eikä tuule liikaa.

Tunnistaako joku muuten hahmon? ;)

Nappasin myös ompeluhuoneen hyllystä kuvan nyt, kun tulevan kesän kaikki tukat ovat sen päällä kivasti esillä...


Siinä on tosiaan kesäkuun tukat nätisti rivissä. Punaiset kiharat on tarkoitus lisätä omien hiusten sekaan M:n tädin häihin, mutta kaikki kolme muuta ovat näillä näkymin pääsemässä Desuconiin... jos vain saan puvut ajoissa valmiiksi x)

Tänään on ollut mukavan ahkera päivä, joten nyt voisi ottaa ihan rennosti ja loikoilla sohvalla läppäri sylissä. Kenties yritän kirjoittaa jotain tai sitten vain keskityn lepuuttamaan aivoja datailun parissa.

4 kommenttia:

 1. Toi peruukki sopii sulle kyl ihan uskomattoman hyvin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :) Yllätyin itse sen sopivuudesta, koska mulle ei juuri tunnu vaaleat hiukset yleensä sopivan. Tuossa sävyssä on kuitenkin ilmeisesti sen verran lämpöä, että se toimii.

   Poista
 2. Aww tuo violetti peruukki <3 Mistä yleensä tilaat näitä? Itsellä olisi haaveissa cossata jotain kivaa hahmoa edes kerran elämässä, ja vaikka vaaleaa tukkaa iteltä löytyisi omasta takaa, niin sitten ei yhdelläkään kivalla hahmolla (jonka asun osaisin tehdä..) ole sellaista... Pitäisi toisaalta myös ehkä tutustua uusiin sarjoihinkin, että olisi lisää kiinnostavia ehdokkaita. Geneerinen luihuistyttöasu tosin löytyy heti kun saan vekkihameeseen ommeltua vekit (en ikinä), mutta onko sekin sitten tylsä...

  ps. heitin sua haasteella, jos kiinnostaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä nätti peruukki :)

   Kaikki peruukit on tilattu eBaysta, mutta mitään tiettyä myyjää en ole suosinut. Sieltä lähinnä haeskellut kaivatun värin ja pituuden mukaan. Jos kyseessä on suosittu hahmo, löytyy yleensä ihan hahmon nimellä (esim. Final Fantasy XIII:n Vanille peruukki löytyi ihan haulla "FFXIII Vanille wig"). Jos ei osta ihan halvinta, saa yleensä riittävän hyvää laatuakin. Yhtä lukuun ottamatta kaikki mun peruukeista on Kiinasta (ja se yksi Japanista).

   Geneerisen luihuistytön saa aika äkkiä mustalla peruukille muutettua Pansy Parkinsoniksi ;) Ja tosiaan eBayn kautta saa yleensä edullisesti, joten ei pitäisi budjettikysymyksiinkään kaatua.

   PS. Huomasin haasteen, täytyypi yrittää toteuttaa :)

   Poista