11. toukokuuta 2014

Päivä kuvina -haaste 4/5

Maryjane heitti tällä haasteella. Tarkoitus on kertoa viidestä päivästä kuvin ja sanoin. Lisäksi tulee haastaa joka päivä mukaan yksi blogi. Tänään haaste lähtee Faithin Iltasatuja ja prinsessahaaveita -blogille.

Oman haasteen tekeminen on nyt vähän venähtänyt yksinkertaisesti siitä syystä, ettei ole ollut aikaa ja jaksamista kuvien räpsimiseen. Työpäivät olivat sen verran raskaita loppuviikosta, että illat lojuin vain sohvalla. Olisihan siinä tietysti voinut vaikka omia varpaita kuvata, mutta en sitten viitsinyt...Aamupäivästä ei tullut napattua kuvia, mutta tuli käytyä ruokakaupassa yhdessä kaikkien paikallisten eläkeläisten kanssa. Nyt pitäisi pärjätä suhteellisen pitkälle ensi viikkoa ilman, että tarvitsee hakea täydennystä tai ainakaan mitään kovin painavaa. Ensi viikolla saan taas pärjätä ruokakauppailun yms. kanssa yksinäni, joten piti viikonloppuna jo pohjustaa.

Mutta kuvat ovat kuitenkin vasta lounaalta. Terveellistä kanaa kasviksien kera kermaviilikastikkeella höystettynä. Ei näytä kummoiselta, mutta on mielestäni oikein hyvää. Syön viikottain aika paljon kanaa, koska pidän siitä ihan liikaa. Pitäisi kai monipuolistaa ruokavaliota, mutta kana nyt on vain niin hyvää.

Jälkiruoaksi oli kuppi mustaa teetä ja Fazerin suklaata. Yleensä ostan tummaa suklaata, mutta nyt päätin testata tätä uutta mustikka-jogurttimakua. Oli ihan hyvää, mutta olen silti enemmän tumman suklaan ystävä.
Illemmalla oli vuorossa hiusvärin parantelua. En jaksanut viikolla hiuksiin juuri panostaa, joten säästin urakan lauantai-iltaan. Hiukset olivat sellaset hailakan oranssinpunaiset koko viikon, mutta päätin vetää päälle Color Maskin Currya ja Pepperiä ja antaa saunan hauduttaa värin sopivaksi. Pidin näitä ehkä puolisen tuntia päässä, ennen kuin pesin pois.

Muistin myös, että minullahan oli ripsiä varten hankittu väri kaapissa lojumassa. Sain tästä ikävän reaktion silmään, kun värjäsin ripsiäni viime vuonna. Oikeasti pitäisi olla joku kaveri tekemässä se, eikä yrittää itse säätää. Ei ihme, jos väriä meni silmään :P Noh, en ole sen jälkeen uskaltanut kyseistä väriä käyttää, mutta nyt laitoin sitä kulmakarvoihin. Koska väri on mustaa, pidin sitä vain huimat 3 minuuttia. Tulos oli ihan kiva, ei liian tumma... mutta pidän silti enemmän punertavista kulmakarvoista.

Pahoittelen, mutta sen enempää hiuksista kuin kulmistakaan ei ole nyt ennen ja jälkeen kuvia. En kokenut itseäni kovin kuvaukselliseksi eilen... varsinkaan saunomisen jälkeen.Mutta tosiaan saunassa tuli käytyä. Ikävän vastavalon vuoksi anopin ikkunaan tekemä lasityö ei kuvassa näy, mutta voitte kuvitella kauniin vedenneidon tuohon ikkunaan :P Meillä on aika pieni sauna ja luonnollisesti se toimii sähköllä. Pidän enemmän puusaunasta, mutta kyllä noillakin lauteilla kelpaa istuskella. Pääasia, että sauna löytyy kotoa eikä tarvitse varailla mitään taloyhtiön yhteissaunaa. Nyt voidaan saunoa aina, kun siltä sattuu tuntumaan.


Loppuilta vierähtikin sitten Final Fantasy XII: International Zodiac Job Systemin parissa. Yllättävää kyllä PS2:n kanssa ei tarvinnut tällä kertaa käydä suurta taistelua, että pelin sai toimimaan, vaan homma onnistui yhdellä kertaa. Pelattua tuli aika myöhään, mutta pelissä ei edetty kovin pitkälle. Sain kuitenkin haettua yhden esperin ilman, että pääsin hengestäni. Saavutus sekin x)

Yöllä oli taas univaikeuksia, en meinannut millään saada unta. Oman osuutensa tähän toivat bileet yläkerrassa, ilmeisesti perheen vanhemmat eivät olleet kotona. Tämä nimittäin oli ensimmäinen kerta täällä asuessa, kun kuului popitusta naapurista. Muutoin on ollut todella rauhallista ja isoin ongelma on ollut pyykinpesu keskellä yötä.

Yritän piakkoin saada vielä viimeisenkin postauksen tähän haasteeseen tehtyä. Ensi viikolla on tarkoitus panostaa Desuconin pukuihin, joten voipi olla, että viimeinen haastepostauskin on sitten hieman cosplay-painotteinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti