6. toukokuuta 2014

Päivä kuvina -haaste 3/5

Maryjane heitti tällä haasteella. Tarkoitus on kertoa viidestä päivästä kuvin ja sanoin. Lisäksi tulee haastaa joka päivä mukaan yksi blogi.Tänään haastan mukaan Sannan Unelmiani -blogin.

Minulla on nyt pieniä vaikeuksia miettiä, ketkä vielä haastaisin mukaan. Osa on tämän haasteen jo tehnyt ja osaa en tunne niin hyvin, että kehtaisin haastaa. Sosiaalivammaisuuteni puskee näköjään taas hyvin esille :D


Tänään en istunut työpäivää pelkästään toimistolla vaan pääsin kentälle liikkumaan. Se tietysti tarkoitti, että pystyin jotain kuvaamaankin. Maisemia ei haitanne, jos ne matkalla taltioin? Tosin mitään oikein erityisen mielenkiintoista ei valitettavasti tullut nähtyä, kun suuri osa keskustasta on remontissa ja puistojen halki ei pahemmin tullut kuljettua.

Leskenlehdet joka tapauksessa osoittivat kykynsä kasvaa jopa mahdottomiin paikkoihin. Ihan piristävän näköisiä olivat, vaikka tiedän kyllä monien tätä ns. roskakasvia inhoavan.

Tällaiset työpäivät ovat ihan jees silloin, kun ei sada eikä ole hyytävän kylmä. Jos taas on jompaakumpaa edellä mainittua tai pahimmillaan molempia, sitä mieluummin vain hautautuisi toimistoon työpöytänsä ääreen. Tänään kuitenkin päivän paras osuus oli tuo kentälle tehty reissu, varsinkin kun se myös tuotti tulosta.

Minullahan ei ole autoa käytössä, joten hoidan keikat talon ulkopuolelle pääasiassa jalan tai julkisia käyttäen. Joskus tämä aiheuttaa päänvaivaa, jos aikatauluja on vaikea saada osumaaan yksiin. Tänäänkin myöhästyin mennessä bussista, mutta onneksi en missannut sovittua tapaamista. Takaisinpäin kävelin ihan suosiolla.


Matkalla takaisin toimistolle poikkesin nauttimaan lounaan, koska kello oli jo sen verran. Hesburger oli kätevästi matkan varrella, joten suuntasin sinne. Hesen valikoimasta löytyy kivasti omaan ruokavalioon sopiva Burgerisalaatti, joka tuli taas nautittua. Siinä mukavasti kaikki hampurilaisen hyvät puolet ilman sämpylää, josta en niinkään välitä. Oli oikein maittava lounas, mutta kuva on aika surkea, koska nappasin sen vain tosi pikaisesti.

Loput työpäivästä menikin sitten toimistohommissa. Työpäivän jälkeen kipitin pikaisesti bussiin, jossa vanhempi pariskunta piti minulle seuraa aina omalle pysäkilleni asti. Pysäkiltä M poimi minut kyytiin ja jatkettiin matkaa yhdessä kotiin.M sai kiinalaisilta työkavereilta tuliaisina hienon puisen viuhkan, jonka toi sitten tänään kotiin. Ainakin minusta tuo on kaunis, vaikkakin tosi erilainen kuin aiemmat viuhkamme. Nappasin niistäkin nyt kuvan (pahoittelen huonoa rajausta, onpahan kunnon arkikuvia, kun rajauksetkin on miten sattuu :P).

Meillä on siis kolme viuhkaa olohuoneen ikkunalaudalla. Kaksi niistä on Kiinasta ja tuo keskimmäinen Japanista. Nyt en tiedä, miten uusi viuhka pitäisi sijoitella, koska tällä hetkellä nuo kolme ovat kivasti harmoniassa keskenään. Ongelma on myös, ettei meillä ole enää tuollaista samanlaista bambupuista telinettä neljännelle viuhkalle. Ostimme niitä aikoinaan Japanista kolme, koska emme aikoneet hankkia lisää viuhkoja.

Tarkoittaako tämä, että pitää kiireesti varata matka Miyashimaan? Täytyyhän neljännelle viuhkalle saada samanlainen teline kuin muillakin ;) Minä tosin ehdotin, että viuhkan voisi myös laittaa seinälle, mutta jostain syystä M ei lämmennyt kummallekaan ajatukselle. Saa nähdä, millainen perhekriisi viuhkan sijoittelusta vielä saadaan aikaan.

Siinä taisi olla tämän päivän kuvat. Enää ei jaksa liikehtiä niin paljon, että räpsisi lisää, joten näihin on nyt tyytyminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti