5. toukokuuta 2014

Päivä kuvina -haaste 2/5

Maryjane heitti tällä haasteella. Tarkoitus on kertoa viidestä päivästä kuvin ja sanoin. Lisäksi tulee haastaa joka päivä mukaan yksi blogi. Tänään voisin haasteen siirtää eteenpäin Minorean Tyylitajuton -blogille.

Aamu alkoi yllättävän leppoisasti, vaikka olikin maanantai. Kaiketi sitä oli pitkän viikonlopun jälkeen rentoutunut tai jotain. Kuvassa ovat "aamulääkkeet" eli 1 kappale Arthrobalansea polven kunnossapitoa varten, 1 kalanmaksaöljykapseli, koska en juuri tykkää kalaa syödä ja 2 kappaletta Piimax C -nappeja hiuksille (nämä vaihtuvat eläimille tarkoitettuun biotiiniin heti, kun purkki on tyhjä). Aiemmin tähän settiin kuului vielä allergialääke, mutta siirsin sen tosiaan iltaan väsymyksen toivossa. Toistaiseksi ei ole sen paremmin nukuttanut, mutta toivossa on hyvä elää.

Työpäivän aikana en kuvia napsinut, koska suurin osa työjutuista on salassa pidettäviä eikä tauoillakaan tullut vastaan mitään kuvattavaa. Siinä mielessä varmaan tämä haaste olisi ollut kiinnostavampi lukijoille loma-aikaan toteutettuna, koska silloin olisi saattanut olla enemmän "jännää" kuvailtavaa.

Minulla on yleensä aina 3DS laukussa mukana työpäivien aikana StreetPass hittien toivossa. Tänään kävi tuuri ja niitä tulikin jopa 7 kappaletta, joista 6 oli ulkomaalaisia. Jostain syystä viimeiset pari kuukautta kohtaamani kyseisen pelikonsolin omistajat ovat lähes poikkeuksetta olleetkin ulkomaalaisia, mikä on vähän hämmentävää. En tiennyt, miten monesta eri maasta kotoisin olevia tyyppejä kävelee päivittäin ohitseni.

Tänään tosin 1 osuma oli tullut kellonajasta päätellen töihin mennessä ja loput kuusi töiden jälkeen Citymarketissa, jossa poikkeuksellisesti kävimme ruokaostoksilla. Olipa muuten todella rasittavaa tallustella ympäriinsä tuollaisessa valtavassa hallissa. Lähistön S-Market on ehkä valikoimaltaan niukempi ja osin hinnoiltaan vähän kalliimpi, mutta sieltä sentään löytää haluamansa ja pääsee suht nopeasti uloskin. Jatkossa siis sinne taas.


Raskaan työpäivän jälkeen maistuu jasmiinitee. Ostin tämän purkin jo vuonna 2011, mutta se on ollut riittoisa. Tämä on siis irtoteetä ja maultaan erinomaista. Join tätä teetä jatkuvasti kesällä 2011, kun kuuntelin Gacktia ja kirjoitin Projekti S. R.:ta, joten kyseinen artisti ja ficci tulevat tästä aina mieleen. Hassua, millaisia asioita voi assosioida makuun.

Taas kuva tietokoneestani. Miksikö? Noh, ilta näyttää sujuvan mallikkasti läppäri sylissä. Tänään on tarkoitus hieman aktivoitua Kristallimaailmassa ja kirjoittaa pari viestiä, jotka ovat vain jääneet ja jääneet. Kuvasta voi myös erottaa juuri ja juuri foorumille hiljattain tekemäni Final Fantasy II -bannerin. Nuo bannerit aiheuttavat minulle ajoittain harmaita hiuksia, mutta toisaalta pidän kunnia-asiana, että foorumin hiljaisuudesta huolimatta joka kuukausi on uusi banneri tarjolla. Odotan kuitenkin kovasti, että foorumi aktivoituisi muutenkin. Ehkä sitten, kun Final Fantasy XV vihdoin ilmestyy?

Sillä aikaa, kun minä datailen, M pelaa Dark Souls II:ta. Vai pitäisikö se sanoa toisinpäin? Peli on pyörinyt nyt varsin ahkerasti, mikä on tarkoittanut, että minä en ole juuri Pleikkaria näprännyt. Sen sijaan 3DS:llä olen kyllä Bravely Defaultia tahkonnut. Saa nähdä, jaksanko tänään vai tyydynkö istumaan koneen ääressä. Hieman tuntuisi siltä, että voisin yrittää kirjoitella originaalia eteenpäin.

Tämä on ollut aika perusmaanantai, jos ei töissä tapahtuneita juttuja lasketa. Ne eivät kuitenkaan tähän blogiin kuulu, joten yksityiselämän osalta voitanee todeta, että hiljaista ja rauhallista on. Katsellaan, josko huomenna saisi aikaiseksi napata hieman monipuolisempia kuvatuksia.

2 kommenttia:

  1. Ohhoh kiitoksia! Pitää ihan miettiä, mitä sitä kuvaisi. Täällä sama homma, ettei töistä liiemmälti kuvia napsita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se taitaa olla aika monella, ettei töissä voi kuvailla tai ainakin pitää miettiä tarkkaan, mitä kuvaa. Ja ollos hyvä vaan :)

      Poista