21. toukokuuta 2014

Kesäilta

Tämä viikko on alkanut paremmissa fiiliksissä kuin edellinen ja aika paljon kivemmilla keleilläkin. Tosin töissä on riittänyt puuhaa ja edellisen viikon univelat painavat vielä ihan kiitettävästi, joten aamulla on ollut hieman vaikea kammeta itseään ylös. Toistaiseksi en ole sentään ole nukkunut pommiin :D

Maanantaina oli niin nättiä, että tuli jopa pari kuvaakin räpsäistyä...


En tiedä, mitä puita nuo ovat, mutta ovat kuitenkin lähellä parvekettamme. En ole koskaan aiemmin nähnyt niiden kukkivan ja tänään tajusin mistä se johtuu. Nuo kukat ilmestyivät maanantaina ihan yllättäen. Aamulla niitä ei näkynyt, mutta illalla oli täysi loisto päällä. Eilen ne "satelivat" pois puusta ja tänään niistä ei ole jälkeäkään. Hämmentävää.

Huomatkaa myös hiekkalaatikko, jonka voikukka yrittää valloittaa :P


Räpsäisin kuvan myös toiseen suuntaan parvekkeeltamme. Aurinko on jo painumassa läntiselle taivaalle, mutta ei ole vielä kuitenkaan ehtinyt metsän taakse. Rakastan tätä vihreyttä, joka parvekkeella astuessa aina kesällä avautuu. Metsä on lähellä, vaikka asutaan kaupungissa. Arvostan. Kun vielä olisi pikkuisen lähempänä rantaa, tämä olisi jo täydellistä ;)


Hieman myöhemmin sitten aurinkokin alkoi painua todella mailleen ja pilviin tuli kaunista vaaleanpunaista sävyä. Valitettavasti varsinkaan tuolla kännykällä ei noita värejä oikein kunnolla saa vangittua, mutta napsin silti kuvan omaksi iloksi.

Tänään onkin sitten ollut sateisen harmaata, mutta samaan aikaan ihanan lämpöistä. Ulkona tarkeni hyvin ilman takkia, kunhan vain oli sateenvarjo mukana. Jotenkin yhdistän sadesään aina kirjoittamiseen, sillä lapsena sateiset kesäpäivät tuli vietettyä sisällä kynä kädessä ja vihko edessä tarinoita raapustaen. Hyvällä säällä piti tietenkin mennä ulos leikkimään eikä silloin ollut tilaisuutta kirjoittaa. Siispä sade kesällä tarkoittaa kirjoittamista.

En tosin ole tänä iltana oikein päässyt vauhtiin. Seuraavaksi olisi suunnitelmissa avata Word ja jatkaa tuoreen ficin naputtelua. Siitä on tarkoitus tulla vain lyhykäinen tarinanpoikanen, ei tällä kertaa eeppisen pitkää fantasiatarinaa. Kunhan saan sen pois alta, palaan takaisin originaalin pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti