24. huhtikuuta 2014

Kurinpalautusviikko: Torstai

Enpä nukkunut tätäkään yötä juuri edellisiä paremmin. Kamalaa pyörimistä ja hyörimistä, vaikka vaihdoin allergialääkkeen ja otin sen ilta-aikaan (toki vaikutus saattaa näkyä vasta useamman napin jälkeen). Toisaalta kyllä väsytti, mutta uni ei vain meinannut tulla ja sain hypätä vessassakin useamman kerran yössä. Ihanaa.

Aamulla luonnollisesti väsytti, mutta sainpas silti kammettua itseni ylös. Työpäivälle oli kivasti luvassa aamulla palaveria ja iltapäivällä koulutus, johon ei kuulunut kahvitaukoa. Kolme tuntia istumista yhteen putkeen on yllättävän pitkä aika...


Jep jep, kuva ei liity.
Torstai

Aamupala kotona: 
5 nakkia sinapilla
½ kuppia vihreää teetä

Lämpimät nakit ja lämmin tee ei ollut oikein toimiva yhdistelmä. Minulle tuli niin tuskaisen kuuma, etten pystynyt juomaan kaikkea teetä millään. Huutava nälkä kuitenkin onneksi lähti.

Iltapala tosiaan jäi eilen välistä, kun oikeaa nälkää ei ollut (napostelun himostakin selvittiin). Aamulla sitten vatsa oli tosiaan jo sitä mieltä, että evästä on saatava.

Lounas töissä:
Kaalisalaattia fetalla ja mozzarellalla
BBQ-salaattia

Työporukka halusi lähteä ulos syömään ja vielä suosikkipaikkaani työmaan lähellä, joten en sitten viitsinyt kieltäytyäkään. Onneksi päivän lounaslistalta löytyi ihan hyvä salaatti, joten ei mennyt tiukkisviikko ihan reisille.

Kahvitauko töissä:
Coca Cola Lightia

Oikeastaan mitään varsinaista kahvitaukoa ei ollut. Olimme kirjastolla koulutuksessa ja kävin jaloittelutaolla pikaisesti hakemassa limun samalla, kun tekstailin aktiivisesti asiakkaalle.

Päivällinen kotona:
Grillikanaa
Loput Coca Cola Lightista
Kuppi mustaa teetä

Tänään on vähän sellainen olo, että voisin vielä iltapalaakin vetäistä, joten lisättäköön sekin listaan.

Iltapala kotona:
2 nakkia
Grillikanaa
Mansikoita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti