22. huhtikuuta 2014

Kurinpalautusviikko: maanantai ja tiistai

Syömispuoli on lipsunut enemmän ja vähemmän viime aikoina. Kun suhteen toinen osapuoli syö niin sanotusti normaalisti, on helppo itsekin sortua samaan. Tällä en tarkoita syyttää M:ää omista lipsumistani vaan myönnän, että mahdollisuudet tulee herkästi käytettyä. Nyt olisi siis tarkoitus palauttaa ruokailukuri ensin rankemman kautta ja sitten sopivasti lieventäen, ettei ruoka käy kuitenkaan liian yksipuolisesti.

En tiedä, kiinnostaako tämä erityisesti ketään, mutta itselle tekee ihan hyvää kirjata ylös, mitä sitä on oikein tullut napaan ahdettua. Ja hei, ylpeästi voin todeta, että pääsiäisenä tuli syötyä vain yksi pääsiäismuna M:n kanssa puoliksi :D (Muusta ei sitten puhuta :P)


Vanha kuva, joka ei liity alempana mainittuihin ruokiin.Maanantai

Aamupala kotona:
½ yrttipatonki
2 lasia sokeroimatonta mehua

Välipala:
Kuppi tummaa kaakaota
3 nakkia

Päivällinen kotona:
Paistettua broileria
Paistettuja kasviksia
Kermaviilikastiketta
Lasillinen sokeroimatonta mehua

Iltapala kotona:
2 palaa ruisleipää
Kinkkua
Kurkkua
Lasillinen sokeroimatonta mehua

Aamupala ei mennyt ihan ruokavalion mukaan, hyvä esimerkki lipsumisesta. No, hyvää oli, muttei enempää tällä viikolla. Samoin iltapala ei ollut karpeimmasta päästä, jatkossa siis leivät pois. Vatsakin voisi paremmin.


Tiistai

Yllättäen aamulla ei ollut nälkä, yleensä on ollut. Aavistelin kuitenkin, että mokoma iskee enemmin tai myöhemmin. Alkuun myös näytti siltä, että ruokkis menisi vasta puoli kahteen iltapäivällä, mutta näin ei onneksi päässyt käymään.

Aamupala kotona:
Proteiinirahkaa
Kuppi vihreää teetä

2. aamupala töissä:
2 palaa Skarppinäkkäriä
Meetwurstia
Cheddarjuustoa
Kuppi vihreää teetä

Normaalisti en syö mitään hobittien kakkosaamiaista, mutta tänään sellainen tuli koneen ääressä nautittua, koska uumoilin, ettei vatsa kestä varsinaiseen ruokataukoon asti.

Lounas töissä:
Broilerin grillattu rintapala
Kivennäisvettä

Kahvitauko töissä:
Kuppi vihreää teetä

Töissä on aina helpompi pysyä kurissa, koska kaupasta ei tule kannettua kaikenlaista ruokavalioon sopimatonta työpisteelle. Tosin viime aikoina suklaakuorrutetut pähkinät ovat houkutelleet luvattoman paljon. Eiväthän ne yhtä paha ole kuin karkin mussuttaminen (jota en juurikaan harrasta), mutta rajoittaa kuitenkin voisi.

Päivällinen kotona:
Paistettua meetwurstia mozarellalla
Pieni pala kylmäsavulohta
Lasillinen sokeroimatonta mehua
Kuppi mustaa teetä

Iltapala kotona:
2 pientä palaa mantelileipää sulatejuustolla
Kinkkua
Kurkkua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti