27. huhtikuuta 2014

Kurinpalautusviikko: lauantai ja sunnuntai

Viikon postaukset ovat olleet vähän yksipuolisia, mutta itselleni tämä on ollut ihan mielenkiintoista. Omia syömisiä on myös tullut tarkkailtua ehkä tavallista tiukemmin, kun niistä on myös julkisesti raportoinut.


Lauantai

Aamupala:
2 siivua karppiruisleipää margariinilla
Kylmäsavulohta
Kinkkua
Meetwurstia
Kuppi vihreää teetä

Ei mitään erikoista tässä. Kokeilin lisätä proteiinia leivän päälle, jos vaikka pitäisivät nälkää vähän paremmin. Sinällään onnistunut valinta, sillä nälkä pysyi poissa melkein kahteentoista asti. Toisaalta syötiin aamupala noin tunti myöhemmin kuin arkipäivänä.

Lounas:
Kanafileitä
Kruunukasviksia
Kermaviilikastiketta
Lasillinen sokeroimatonta mehua

Kuten sanoin, tarkoitus oli pysyä ruodussa ja ainakin lounaaseen asti tämä onnistui ihan hyvin. Tykkään kanasta paljon, joten sitä tulee myös syötyä melko usein.

Iltapäiväkahvi:
2 palaa karppiruisleipää margariinilla
Meetwurstia
Kuppi vihreää teetä

Iltapala:
Kanasalaattia
Porkkanoita
Dippiä
Lime-Kaktuslonkero

Taas kanaa :D No, tämä ei ollut suunnitelmissa. M halusi tilata kebabin vielä illalla, joten suostuin sitten ottamaan salaatin, jotta kebab saatiin ilman kuljetusmaksua perille. Hyväähän tuo salaatti oli, mutten jaksanut sitä ihan kokonaan syödä.


Sunnuntai

Aamupala kotona:
5 paistettua nakkia
Sokeroimatonta mehua

Lounas Haraldissa:
Ruisleipää voisulalla
Vuohenjuustobroileria juureksilla
Vettä

En voinut vastustaa Haraldin ruisleipää enkä taida voida jatkossakaan. Sitähän siis saa aina alkupaloiksi pöytään ja se on törkeän hyvää voisulan kanssa. Vuohenjuustobroileri oli myös todella herkullista. Annoksessa oli alun perin myös perunoita, mutta pyysin, ettei niitä laitettaisi, joten sain muilla juureksilla sitten. Tiedä, oliko sen karpimpi, mutta ainakin maistui. Annoksesta tuli myös todella täysi olo.

Leffaeväät: 
Suklaalla kuorrutettuja pähkinöitä

Ihan tyhjin suin ei leffaan menty, mutta skippasin karkit. Ehkä tämä oli vähän terveellisempi vaihtoehto? M tuossa heitti, että hän voisi jatkossa mennä ilman karkkejakin, mikä voisi olla ihan jees ajatus. Jos hän ei hae karkkia, minullekin tulee pienempi kiusaus sortua pähkinöihin.

Iltapäiväkahvi kotona:
Kuppi vihreää teetä

Tajusin, että minulla on enää kaksi pussia suosikkiteetäni jäljellä. Koska kauppaan mennään vasta tiistaina, nyt alkaa säännöstely. Ainoastaan aamutee saa olla vihreää, muuten juon mustaa tai valkoista. Aamulla vatsani ei kestä mustaa teetä, joten siksi näin päin järjestely.

Iltapala kotona:
2 palaa karppiruisleipää margariinilla
Kananmunaa
Ananasta
Kuppi valkoista teetä

Tänään tuli syötyä aika tuhdisti, mutta toisaalta myös hyvin. Näillä jatketaan eteenpäin... Ensi viikolla on tosin vappu ja veikkaan, etten pysty vastustamaan simaa ja munkkia, mutta jos muuten pysyisi kuitenkin ruodussa.

Loppuun pari aiheeseen liittymäntöntä räpsyä. Naamaani vaivaa taas jokin kameravamma, mutta ei välitetä siitä.
Kurinpalautusviikko sujui mielestäni oikein hyvin. En syönyt täydellisen karpisti, mutta paremmin kuin vähään aikaan. Tarkoitus on jatkaa nyt samalla linjalla, koska tiedän silloin voivani paremmin kuin normiruokavaliolla. Vatsa ei kipuile ja olo on pirteämpi. Okei, koomasin alkuviikon, mutta olen vahvasti sitä mieltä, että univaikeudet johtuivat rankasta työstressistä eikä ruokavalioremontista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti