23. huhtikuuta 2014

Kurinpalautusviikko: Keskiviikko

Aamu alkoi melkoisella väsymyksellä. En usko sen liittyvän ruokavalioon, sillä olen viime aikoina kärsinyt unettomuudesta. Yöllä tulee kyllä nukuttua, mutta nukahtaminen on vaikeaa ja herään moneen otteeseen. Päässä on liikaa ajatuksia.

Päivällä kyllä nukuttaisi. Lisäksi minua on piinannut useampana päivänä päänsärky, joka yllättäen löytyi käyttämäni allergialääkkeen yleisimmistä sivuvaikutuksista. Ajattelin nyt testimielessä vaihtaa lääkkeen toiseen ja siirtyä ottamaan napin illalla. Tuo toinen nimittäin väsyttää, joten jospa se sitten toimisi useampaan vaivaan.

Eilen ei kaupasta yllättäen löytynyt kaikkea, mitä olisin tarvinnut. Tästä syystä piti vähän täydentää ruokatauolla myös kotijääkaappia herkkusienillä ja pekonilla.

Yllättäen kuva ei liity päivään :P

Keskiviikko

Aamupala kotona: 
2 pientä palaa mantelileipää sulatejuustolla
Kinkkua
Kurkkua
Kuppi vihreää teetä

Asiakastapaaminen töissä:
½ kupillista mustaa kahvia

Argh. En juo kahvia, en edes tykkää siitä. Erityisesti inhoan boing-boing-oloa, joka sen juomisesta tulee. Käyn aina kahvin juomisen jälkeen kierroksilla ja olo on todellakin epämiellyttävä. Nyt kuitenkin oli tilanne, jossa kahvista kieltäytyminen olisi ollut  äärimmäisen epäkohteliasta, joten sitkeilin puolikkaan kupillisen verran.

Olen myös siitä outo, etten kelpuuta kahviini maitoa. Minusta nimittäin maitokahvi maistuu vielä pahemmalta kuin musta kahvi, hyi. Eikä taatusti sokeria tms. sekaan.

Lounas töissä:
Kaslerpihviä
1 Skarppinäkkileipä
Cheddarjuustoa
Kivennäisvettä

Positiivinen yllätys oli, etten jaksanut kaikkea pihviä syödä. Tosin ei se niin kamalan hyvääkään ollut, mutta meni suurimmalta osin alas.

Kahvitauko töissä:
Kuppi vihreää teetä

Paljon parempaa kuin kahvi. Olokin oli onneksi iltapäivään mennessä taas suhteellisen normaali ja tee maistui hyvin. Juon nykyisin enemmän vihreää kuin mustaa teetä, kun ennen oli toisinpäin. Ajoittain olen harkinnut jopa kokonaan mustasta teestä luopumista, mutta tuskin siitä niin paljon on haittaa, että tarvitsisi radikaaleja muutoksia alkaa tehdä.

Päivällinen kotona:
Bolognese-kastiketta
Kiinankaalia
Fetaa
Lasillinen sokeroimatonta mehua

Yhdistelmä oli yllättävän hyvä ja täyttävä. Hieman M:n täysjyväspagetti kyllä himotteli, mutta pysttelin siitä kiltisti erossa. Tänään voisi myös yrittää jättää iltapalan väliin. Kello kuitenkin lähentelee yhdeksää ja vielä ei ole nälkä. Yleinen napostelu himottelisi, mutta... no, sillä ei ole mitään tekemistä nälän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti