6. huhtikuuta 2014

KesäsuunnitelmiaKevätkään ei ole vielä kunnolla alkanut, mutta kesäsuunnitelmat ovat jo mielessä. Saan vielä pari-kolme viikkoa odottaa päätöstä kesäloman ajankohdasta. Toiveissa kuitenkin on, että se tällä kertaa ajoittuisi heinäkuulle. Viime vuonna pääsin lomailemaan vasta elokuussa, joten tällä kertaa minun pitäisi olla etusijalla, kun heinäkuun viikoista neuvotellaan. Mutta katsotaan, miten se menee.

Mitään suursuunnitelmia ei vielä ole, mutta muutama juttu on kalenteriin laitettu:

Conitusta

Kesä-Desuun on tarkoitus pyrkiä. Liput tosin tulevat myyntiin vasta pitkäperjantaina (kun ei etuosto-oikeutta hankittu), joten varmuutta coniin pääsystä ei ole. Haluan kuitenkin uskoa, että meille liput irtoaa ja coniin pääsemme. Puvut ovat jo suunnitteilla. Tällä hetkellä on ajatuksena kierrättää perjantaina Final Fantasy V:n Farisin peruspuku ja tehdä lauantaille ja sunnuntaille uudet puvut. Toinen on aloitettu, toinen ei. Kohta varmaan pitäisi alkaa huhkia kunnolla.

Täytyy myös yrittää sitten conissa saada ulkona otettuja kuvia kaikista puvuista. Frostbiten kuvat jäivät jotenkin tympeiksi huonon valaistuksen takia, ehkä kesällä onnistaa paremmin. Tietysti onnistuminen vaatisi myös sitä, ettei naamani näyttäisi typerältä :D


Juhlatunnelmia

Desun jälkeisenä viikonloppuna on ilmeisesti tiedossa häät. Kutsu ei ole vielä postissa tullut, mutta kuulin varmasta lähteestä, että sellainen olisi tulossa. Siispä tilasin Fanplusfriendistä itselleni uuden hamosen ja sukkahousut. Nyt pitää olla tilailematta yhtään mitään ennen seuraavaa palkkapäivää. Tässä kuussa on vähän noita ylimääräisiä kuluja päässyt tulemaan eikä olla kamalan pitkällä vielä edes. (Tosin uudet lasit saatan silti joutua hankkimaan.)

Uuden hameen kanssa on tarkoitus käyttää joko hääpuvun yläosaa tai sitten ihan vain jotain puseroa. Pohdiskelin tässä, onko valkoinen pusero ok häihin vai pitäisikö vielä sijoittaa uuteen? Värilliseen siis. Periaatteessa vain morsian saa häissä pitää valkoista. Tarvitsen myös jonkinlaisen sievän hartiahuivin tai vastaavan siltä varalta, että hääpäivä on viileähkö... kyse kun on kuitenkin kesäkuusta.


Reissu-unelmia

Kesällä on myös tarkoitus tehdä taas muutaman päivän matka. Kerron tästä tarkemmin sitten, kun se on ajankohtaista (tai tehty). Odotan kuitenkin jo innolla, että pääsee pakkaamaan matkalaukkua ja istahtamaan lentokoneeseen. Kohteessa on paljon mielenkiintoista nähtävää, joten kamera varmasti räpsyy taas ahkerasti.


Jotain muuta?

Noilla kolmella tapahtumalla saadaan jo kalenteriin kivasti täytettä. Ehkä jotain muutakin pitäisi kesään kehitellä. Veikkaisin, että mökillä tulee vietettyä viikonloppu tai pari, jos vain säät sallivat. Lämpöisellä kelillä siellä on mieluummin kuin viileällä sadesäällä.

Pitää varmaan tutkia kesätapahtumia, jos niistä löytyisi jokin mielenkiintoinen. Lisäksi voisi taas heittää pienen roadtripin lomalla ja tutustua johonkin suomalaiseen nähtävyyteen. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti