26. huhtikuuta 2014

Kävelyllä

Käytiin tänään kaupassa jalkaisin. Toki tämä tarkoitti, ettei palautettu pulloja (vaikka jo pikku hiljaa pitäisi), mutta saipahan raitista ilmaa, pikkuisen liikuntaa ja kivoja kuveja. Lääkärihän minulta jo tammikuussa kielsi lenkkeilyn kokonaan, muttei menty lenkkivauhtia niin kesti jalkakin koko matkan (torstaina se oli taas penteleen kipeä).

Mutta niin, tehtiin kauppareissu vähän pidemmän kaavan kautta ja kierrettiin uimarannalle ja metsäpolulle. Uimaan ei tosin vielä uskaltanut ;)Maisemat olivat kauniin keväisiä ja liikkeellä oli myös muutama ulkoilija koiransa kanssa. Ihan luonnonvaraisia eläimiäkin nähtiin. Joutsenpariskunta oli uimarannan lähellä ja vähän myöhemmin törmättiin sinisorsapariin.

Kaupalle päin suunnistaessa nähtiin aika hienoja omakotitaloja, mutta ne jätin suosiolla kuvaamatta. Olisihan se aika hienoa, jos itselläkin olisi varaa hulppeaan omakotitaloon järvenrantatontilla, mutta kun ei ole, ei ole. Onneksi oma koti on kuitenkin nätti, kiva ja viihtyisä, joten oikeaa valitettavaa minulla ei ole.

Kaupasta palatessa tulikin sitten jo kuuma. Onneksi en laittanut takkia päälle, sillä sen kanssa olisi jo varmaan tukehtunut x)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksia :) En ole mikään erikoinen valokuvaaja, mutta luontokuvia on silti kiva ottaa.

      Poista