21. joulukuuta 2013

Talvipäivänseisaus

Todella nopeasti on aika vierähtänyt. Eilen oli vuoden viimeinen työpäivä ja tänään jo talvipäivänseisaus. En noussut aamulla tervehtimään aurinkoa vaan sen sijaan tervehdin pilleripurkkia. Päänsärky oli käsittämättömän kova, mutta onneksi se lopulta helpotti ja pääsin jopa ylös sängystäkin.

Teimme jouluhalon yhdessä jo edellisenä päivänä tämän Valion ohjeen mukaan... tosin vähän soveltaen. Itse en lopulta tykännyt tiramisurahkasta kamalan paljon, joten täytynee vaihtaa se ensi vuonna johonkin muuhun. Kovinkaan karppi resepti ei ole. Yritin viime vuonna tehdä karpin jouluhalon ja siitä tuli ruma ja lässähtänyt kokonaisuus. Siksi tänä vuonna mentiin epäkarpilla reseptillä. Maailma ei kaadu yhteen jouluhalkoon :P


Tähän päivään ei ole kuulunut mitään ihmeellistä. Söimme aamupalan yhdessä, kun olin vihdoin päässyt sängystä, ja sen jälkeen laitoimme kamat kasaan ja suuntasimme M:n vanhemmille jouluhalko mukanamme. Täällä päässä halko tuli yllätyksenä, mutten selitellyt asiaa sen kummemmin. M puheli jotain pakanakakusta, mutta kommentti ei herättänyt enempää kysymyksiä.

Söimme yhdessä lounasta ja leivoimme pipareita. Sen jälkeen olen jumitellut koneella yhtä kahvitaukoa lukuun ottamatta. Sain ficciä kirjoitettua hieman eteenpäin, mutta olen työstänyt myös paria blogipostausta. Varsinainen loma-aktiivisuus on siis käynnissä ;)

M lähti äitinsä ja veljensä kanssa hiljattain lenkille. Sen jälkeen mennään saunaan ja syödään iltapalaksi tacoja (minulle salaattia). Loppu jouluhalko on kuulemma jälkiruoaksi, mutta katsotaan nyt, kykeneekö kukaan enää siinä vaiheessa tunkemaan kupuunsa mitään makeaa. Voi olla, että jää huomiselle.

Kaiken kaikkiaan päänsärkyä lukuun ottamatta on ollut mukavan rauhallinen päivä ja ilta. Huomenna päivä onkin sitten jälleen hieman yötä pidempi ja lähdemme kulkemaan kohti valoisampia aikoja.

Hyvää talvipäivänseisausta kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti