9. joulukuuta 2013

Kuusi ja tonttuja

Sain vielä näin iltaisella puserrettua itsestäni energiaa ja ryhdyttyä hommiin. Tultiin siis yöllä Tanskasta, joten olo on ollut jokseenkin vetämätön, mutta päätin silti ottaa itseäni niskasta kiinni ja laittaa joulukuusen kuntoon. Onhan nyt toki vähän aikaista, mutta pari kaveria tulee glögille torstaina, joten ajattelin, että kuusi olisi kuitenkin jo kiva :)

Meillä on tosi valtava matto, joka laitetaan kuusen alle :D

Kuusi oli tosi tyylikäs, kun tyrkkäsin sen kiinni jalkaan...

Sitten se alkoi jo näyttää vähän puulta...

Kunnes vihdoin sen tunnisti jopa kuuseksi :)

Laitoin kynttilöitä ensin itse, mutta sitten M tuli paikalle ja totesi, etteivät ne ole hyvin. Lopulta ne aseteltiin insinöörimäisellä tarkkuudella minun katsellessani vierestä. Noh, pääsinpähän helpolla.

Ja sitten tuli valmista!
Ihan kamalan paljon en viitsinyt kuuseen koristeita tunkea. Tosin tuli tunne, että nauhaa se olisi voinut kaivata lisää. Ehkä käyn vielä ostamassa yhden uuden? Meillä olisi ollut punainen ja kultainen nauha, mutta sini-hopeiseen kokonaisuuteen ne eivät oikein istuneet (tai sitten vika on minun päässäni). Voisin kyllä hieman sinertävän nauhan vielä yrittää etsiä, jos kerkiän kaupoille ennen joulua... siis muuallekin kuin ruokakauppaan.

Tämä viikko on töissä aivan hullunmyllyä, joten en tiedä, ehdinkö ostoksille enää iltasella, jaksamisesta puhumattakaan. Tosin onhan siinä sitten vielä seuraavalla viikolla aikaa, jos se vaikka olisi töissäkin jo helpompi.


Kaivoin myös ala-asteella askartelemani tontut esille. Tällä kertaa niillä tosin on kaverina I-chanin virkkaamat morsian ja sulhanen, jotka siis istuvat kukkapöydällämme välissään pieni avioliittokirjanen.

Tämän enempää meille ei luultavasti joulukoristeita ilmesty. Emme omista jouluverhoja tai muuta vastaavaa ja olemme ihan tyytyväisiä tilanteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti