20. lokakuuta 2013

Kuukautta kuvina

Hiljaisuutta, hiljaisuutta. Ei ole kamalasti ollut aikaa istahtaa koneen ääreen kirjoittelemaan, toisaalta ei ole tapahtunutkaan mitään erityisen merkittävää...


Leikin kissankorvilla, koska se on kivaa ja korvat söpöt. Pitäisi keksiä tilaisuus, jossa noita voisi pitää muutenkin, mutta halloween-bileitä ei ole tänä vuonna tiedossa. Ehkäpä vappuna?


Ensiapukurssilla voi olla vaarallista? Istuin siis kaksi päivää voimassa pahoin ja sain siitä hyvästä EA1-kortin... joka kai tällä hetkellä pyörii jossain laukun pohjalla. Ehkä se pitäisi pelastaa sieltä ja säilöä johonkin vähän järkevämpään paikkaan.


Sää kylmeni lokakuussa sen verran, että pääsin kunnolla käyttämään syyskuussa ostamaani takkia. Valitettavasti siitä myös petti vetoketju varsin pian ja jouduin palauttamaan sen liikkeeseen. Samaa tuotetta tai ylipäätään syystakkeja ei enää ollut tarjolla, joten sain tilalle ainoastaan lahjakortin kyseiseen liikkeeseen. Se vain ei valitettavasti paljon syyskeleillä lämmitä =/

Ostin sitten toisesta liikkeestä viininpunaisen neulekangastakin. Ei ole tyyliltään lähellekään tätä, mutta ainakin lämmittää ja näyttää ihan kivalta. Olisin silti halunnut nahkatakin...

  

Oma pärstä, paras pärstä? Odottelin M:aa eteisessä ja jotta olisi varmasti tullut tarpeeksi kuuma, piti leikkiä kännykän kameran kanssa.
Muutama maisemakuva maanantailta 14.10.2013. Syyskeli oli aivan mahtava, aurinko paistoi ja ilma oli sopivan vilpoinen. Kyllä siinä mielellään ulkona käveli... tai olisi kävellyt, ellei takin vetoketju tosiaan olisi alkanut veetuilla, mikä tarkoitti, että kylmä meinasi tulla.


Paine-figuuri yritti jälleen kerran itsemurhaa. Typy pyrkii tasaisin väliajoin syöksymään alas hyllyltä, mutta tällä kertaa yritys jäi hieman heikoksi :DSunnuntaina näkymät olivatkin jo ihan toista kuin maanantaina. Tänä vuonna en ehtinyt ensilumea alkaa odottaa, kun se jo tulikin. Yleensä siis alan käydä kärsimättömäksi lunta odotellessa, mutta tänä vuonna en ollut uhrannut sille ajatustakaan. Ihan kivan valkoista oli ja lauantai-illan ulkosaunominenkin sai lumesta kivan lisävivahteen... puhuttakaan siitä, miten mukavalta valkoinen maisema näytti tähtien ja täysikuun valossa. Olisi varmaan pitänyt ottaa kamera saunareissulle mukaan :D

Mutta joo, kaikenlaista pientä puuhaa on iltoihin riittänyt. Suurin osa on ollut sellaista, mistä ei ole viitsinyt erikseen ryhtyä postausta kirjoittamaan. Siksipä blogissa onkin ollut aika hiljaista.

Loppuun voisi vielä lisätä pitkästä aikaa hiusten kasvatus -projektin tuloksia:

18.3.2013
3.10.2013

Jälkimmäisessä kuvassa hiukset ovat vähän kosteat ja huonosti harjatut, mutta näkee tästä nyt kuitenkin, mitä reilussa puolessa vuodessa on ehtinyt tapahtua. Toki tuota pituutta saisi tulla vielä lisää, mutta ehkäpä tämä ei täysin toivoton projekti ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti