27. lokakuuta 2013

Ai niin, vielä se!

Tänään piti olla rauhallisen rento päivä. Tavallaan on ollutkin. Nukuttiin myöhään ja noustiin ihan rauhassa, syötiin aamupalaa sohvalla animea tuijottaen eikä pidetty kiirettä mihinkään. Silti on sellainen olo, että on hössöttänyt ihan kauheasti.

Mitä sitten olen tehnyt tänään:

- Yrittänyt solmia kravattia ja huomannut olevani surkea siinä touhussa. Onneksi M osasi lopulta paremmin
- Pessyt kasan pyykkiä
- Arponut matkalaukun sisällön kanssa. Laukku näyttää edelleen huolestuttavan tyhjältä, mutta kaipa siellä on kaikki tarpeellinen vaate? Meikkejä yms. en ole vielä pakannut
- Viimeistellyt erästä tiedostoa ja tulostanut kasan paperia. Toivon mukaan kaikki tarvittava paperityö on nyt tehty
- Tehnyt ruokaa
- Syönyt ja katsonut samalla The Carrie Diariesin toisen kauden ekan jakson (Samatha <3)
- Pelannut. Hei, tarvitsee sitä vähän rentoutuakin!
- Värjännyt hiukset ja käynyt saunassa
- Syönyt ja katsonut Braven
- Koekäyttänyt korsettia. Se operaatio on itse asiassa vieläkin menossa. Huomenna pitäisikin jaksaa olla siinä koko päivä

Päivä on ollut jotenkin tosi pitkä ja samaan aikaan kamalan lyhyt. En voi uskoa, että kello tulee puoli yhdeksän illalla ja kohta on mentävä nukkumaan. Viime yönä näin kaikenlaisia hääpainajaisia. Yhdessä oli satanut lunta, toisessa juhlapaikan omistajan tytär vaati sähköpostitse meitä tulemaan saunaan ja kaljalle hänen kanssaan ja kolmannessa myöhästyin kampaamosta, koska magneetit putoilivat jääkaapin ovesta. Tosi realistisia skenaarioita vai mitä?

Lumi ei sinällään haittaisi. Se tekisi maisemasta kauniimman, mutta toisaalta en kyllä halua mitään kunnon pyryä. Tosin ei siitä taida olla pelkoa, vettä tuolla vain sataa korkeintaan.


Mutta joo, jännää on. Koko ajan yritän miettiä, olenko mahdollisesti unohtanut jotain oleellista, mutta mielestäni kaikki tarvittava on pakattu vietäväksi juhlapaikalle. Myös sormus, joka kai olisi helppo unohtaa :D

Ei kai tässä auta kuin toivoa, että kaikki menee hyvin eikä mitään ikäviä yllätyksiä satu. Aamukuudelta olisi itsensä saatava ylös, mikä on aikaisemmin kuin työaamuina. Ei luksusta siltä osin. Siitä alkaa sitten varsin kiireinen aamupäivä ja toivon mukaan hieman rauhallisempi iltapäivä. Illalla voinee huokaista helpotuksesta, kun kaikki on hoidettu ;)

Ehkä kuitenkin nyt vielä tarkistan, etten varmasti ole unohtanut mitään. Sitten voi ryömiä sänkyyn pyörimään ja teeskennellä nukkuvansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti