28. syyskuuta 2013

Verhot

Aamupäivä hujahti tänään nopsasti verhojen parissa. Verhojen yhdisteleminen, lyhentäminen ja uudelleen ompelu olikin vähän isompi urakka kuin kuvittelin. Lopputulos oli silti oikein piristävä ja kenties kaiken selkä- ja niskasäryn arvoinen. Yhdet verhot jäivät vielä vaiheeseen, mutta ehkä ensi viikonloppuna jaksaa taas ahkeroida. Kohta on meilläkin joka ikkunassa verhot ^^

Kuvat ovat hitusen ankeita, koska kännykkä ja koska ikkunaa vasten kuvatessa tulee aina ikävä vastavalo.

Olohuone MakuuhuoneMeillä on siis käytössä ainoastaan verhokappoja eikä pystyverhoja ole tarkoitus missään vaiheessa edes hankkia muun sisustuksen takia. Eivät vain istuisi meille. Makuuhuoneen ikkunaa on lisäksi "koristamassa" minulle henkilökohtaisesti valmistettu unisieppari.

Peli-/kirjastohuoneeseen on tarkoitus tulla samanlaiset verhot kuin olohuoneessa. Kangasta jäi sopivasti yli, joten turha sitä on haaskata. Ompelu-/vierashuoneeseen taas tulee kokovalkoinen kappa, koska M:lla sattuu sellainen olemaan. Ei hyviä verhoja kannata heittää hukkaan, vaikka valkoinen kappa valkoista seinää vasten onkin pikkuisen tylsä ratkaisu.

Jännä juttu sinänsä, miten paljon pienet asiat vaikuttavat. Minusta tunnelma on heti kotoisampi, kun on verhot. Silti olen sitä mieltä, että sen oikean (tai niiden oikeiden) löytymistä kannatti tässäkin tapauksessa odottaa. Kompromissiratkaisu on aina kompromissiratkaisu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti