23. syyskuuta 2013

Päivitystä

Blogissa on ollut pitkän aikaa hiljaista. Töissä on riittänyt kiirettä eikä vapaa-ajallakaan ole ollut suoranaista pulaa tekemisestä. Traconin puvut veivät hyvän siivun vapaista tunneista (löytyvät muuten nyt tuolta Pukuilun alta) ja siihen päälle sitten japanin läksyt ja parit muut jutut. Suoraan sanottuna olen ollut aika väsynyt viime aikoina. Tästä syystä vietinkin viime viikon vapaat hetket sohvalla röhnöttämällä ja The Vampire Diariesia katsomalla. Tosin lauantai meni aikalailla opiskelun fokuksessa, kun ensin olivat japanin tunnit ja loppupäivän käytännössä tein tehtäviä ja aloittelin aineen kirjoittamista.

Nyt sekä Tracon että muu aherrus on onnellisesti takana (joskin hääjärkkäilyissä on hommaa ja työt eivät tekemällä lopu). Voisinkin taas yrittää aktivoitua muissa puuhissa kuin sohvan kuluttamisessa. Neuletyön pariin olen palannut takaisin ja työstänkin jo toista etukappaletta.

Myös muutama muu vapaa-ajan juttu olisi listalla:

- Vapahduksen uusin luku
- Jokin lyhyt ficci Balthierista vielä syyskuun aikana (en tiedä, onnistuuko)
- Kristallimaailman kommentointikampanjan palkintobannerit
- Hääshoppailua
- Kilpailutyön editointi (näinköhän valmistuu koskaan)

Toki sitten on mainittu japanin aine ja muuta sellaista pientä, mutta en varsinaisesti laske opiskelua vapaa-ajan vietoksi.

Yritän myös kirjoittaa blogia taas vähän aktiivisemmin... joskaan tällä hetkellä ei ole polttavia aiheita, joista raapustella, ellen sitten kirjoita kirjoittamisen haasteista ja sen sellaisesta. Elämä tuntuu junnaavan töissä käymisen ja sohvalla lepäilyn merkeissä aika vahvasti. Ei siinä sinällään mitään vikaa ole, välillä on otettava rennosti. Siitä ei vain ole juuri kirjoitettavaa.

Hieman on kyllä mielessä käynyt, että voisi kirjoitella postauksen fan fictionista. Kävin fan fiction -luennolla Traconissa eikä se oikein vastannut odotuksia (pahoitteluni luennoitsijoille, mutta tunnetustihan kaikkia ei voi miellyttää). Itse en ole niin rohkea, että minusta olisi marssimaan conissa yleisön eteen aiheesta puhumaan, mutta ehkä siitä voisi kirjoittaa. Minulla on kuitenkin siitä aiheesta yhtä sun toista sanottavaa (eri asia, kiinnostaako se ketään).

Mutta joo, tämä oli taas tällainen "ei mulla mitään sanottavaa ole, mutta hengissä ollaan" -postaus. Ensin tosiaan oli kiirettä, sitten koomausta. Jospa taas yrittäisi päästä tasapainoon x)

2 kommenttia:

 1. Mun oli tarkoitus myös mennä tuonne fanfiction luennolle, mutta kävi sitten niin, että kirppiksen suosio ylitti odotukset, ja jouduin siellä olemaan lähes koko sen aukioloajan, ja vähän ylikin että saatiin homma kasaan. Näittekö ne jonot mitä sinne kertyi kun se avattiin! Sen kaaoksen jälkeen oli liian naatti olo (ja nälkä, koska missä välissä sitä ois kunnolla ehtinyt syömään vaikka työvoimalle sapuskaa olikin tarjolla) ettei oikein enää ohjelma kiinnostanut.

  Itsellänikin ollut viimeaikoina kauheasti kiireitä johtuen viikonloppumenoista (tracon, ratsastusleiri, kissanäyttelyt...), opiskelusta, töistä ja harrastuksista. Pakko vähän jarruttaa, tai kohta hajoaa pää :D Pari viikkoa sitten saatiin uusi sohva, enkä ole vielä ehtinyt kunnolla siinä ees istua ja kattoa mitään telkkarista.. :D Ja pitäis lähes kuukausi sitten tilatut valokuvatkin lajitella albumiin ennen kuin katoavat... Millähän sitä oppis olemaan ottamatta lisähommaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan se fan fiction -luento ei ollut ihan sitä, mitä otsikko tai sisällön kuvaus antoi ymmärtää... tai sitten en osannut lukea rivien välistä riittävän hyvin. Jälkikäteen ajateltuna olisin itse voinut käyttää sen ajan paremminkin. Ehkä seuraavalla kerralla taas on antoisampi luento aiheesta x) Mutta luultavasti et menettänyt kovin paljon, paitsi yhden videon, mutta eiköhän sekin Youtubessa julkaista ja varmaan sitten löytyy Finfanfunin kautta.

   Ei nähty kirpparin avajaiskaaosta, koska ei oikeastaan edes tiedetty, missä koko kirppari oli. Jotenkin se jäi sisäistämättä, vaikka jossain vaiheessa oli tarkoitus poiketa. Lopulta kun sunnuntaina oli sopiva väli, olikin kirppis jo mennyt kiinni =/ Mutta joo, siellä taisi olla melkoinen hässäkkä, ei käy kateeksi.

   Joskus voi olla ihan fiksua sanoa ei lisähommille. Kuulostaa siltä, että sullekin niitä on kiitettävästi kasaantunut x)

   Poista