27. syyskuuta 2013

Ostoksilla

Pääsin tänään jo kahdelta töistä, joten oli iltapäivällä hyvää laatuaikaa vietettävänä. Siispä matkustin ensin bussilla Renkomäen ABC:lle ja kävelin sieltä Lahden Kärkkäiselle. Bussimatka jo sinällään oli ihan mielenkiintoinen. Ensin oli kamala tungos ja lopulta istui kyydissä yksin. Minusta on aina jotenkin hermostuttavaa olla bussissa kaksin kuljettajan kanssa. En tiedä, mikä siinä on.

Kärkkäisellä kävin katselemassa Monster High -nukkeja, mutta tällä kertaa ei yhtään lähtenyt mukaan. Sen sijaan tsekkailin verhoja, jotka M:n kanssa päätettiin lopulta yhteistuumin ostaa. Odottelin tosiaan päätöksenteon osalta siihen asti, että M pääsi myös töistä ja tuli sanomaan mielipiteensä. Kahdet valittiin ja toiset ovat niin korkeat, että niistä saa ommeltua kahdet. Siispä meillä on käytännössä nyt kolmeen huoneeseen verhot, kunhan saan aikaiseksi. Ja koska yhdet vanhat verhot on vielä ripustamatta, joka huoneeseen on nyt sitten omansa. Jes. En malta odottaa, että ne saadaan paikoilleen.

Verhojen lisäksi mukaan lähtivät parit legginssit, kynsilakka, huulipuna ja meikinpoistoaine. Kampaajani kehotti minua ostamaan huulipunan itse häämeikkiä varten, joten minähän ostin. Viimeksi olen ostanut huulipunan vuonna 2004, joten oli kai jo aikakin. Olen kamalan huono käyttämään huulipunia, sillä pidän huulirasvasta paljon enemmän. Nytkin otin aika vaalean ja luonnollisen punan, jonka myös pitäisi olla hoitava. Ei se silti tunnu huulilta yhtä hyvältä kuin rasva, mutta kenties selviän sen kanssa yhden päivän.

Kärkkäisen jälkeen oli vuorossa Dressman. Tämä olikin niitä harvoja vaatekauppareissuja, kun minä pitelin takkia ja ostoskasseja käsissä ja M ramppasin sovituskoppiin ja takaisin. Saatiin tosi kiva myyjä avuksi ja palvelu pelasi erittäin hyvin. Ei sillä, kannettiin kyllä sen verran rahaa putiikkiin, että oli syytä pelatakin :P

Kuva: images.hologfx.com


Hommattiin siis M:n puku häitä varten. Puvun lisäksi piti lopulta ostaa myös kauluspaita ja kravatti sekä kaksi nenäliinaa, joista tosin vain toinen tulee käyttöön häihin. Pakko sanoa, että kokonaisuus näytti aivan törkeän hyvältä M:n päällä. En malta odottaa, että näen sen seuraavan kerran.

Puku on siis aika perinteinen musta miesten villapuku, mutta kokonaisuus on silti enemmän ei-niin-perinteinen ratkaisu. Olin aika varma, ettei M nielisi ajatusta ihan noin vain, mutta ei siitä tarvinnut lopulta edes taistella. Totesi itsekin, että hyvältä näyttää ja toimii. Yksi huoli vähemmän.

Sormuksetkin on nyt kaiverrettu ja olen pakastanut syksyn lehtiä. Viikonloppuna olisi tarkoitus kokeilla, miten ne selviävät, kun ne ottaa pakkasesta ulos. Jos hyvin, menen keräämään lisää ja tungen niitä pakkasen täyteen. Hurraa ilmaisille koristeille.

Ja häihin onkin kohta enää neljä viikkoa aikaa... huih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti