23. kesäkuuta 2013

Superkuu ja muuta jännää

Juhannusvapaat alkavat olla takana päin ja edessä on taas täysiä työviikkoja enemmän kuin jaksaisi tehdä. Kesäloma siis häämöttelee jossain kaukaisuudessa muiden laskiessa päiviä. Noh, ei mahda mitään... ehkä minäkin jo ensi vuonna saan oikean loman.

Aloitimme pitkän viikonlopun suunnistamalla Lappilaan. Sieltä oli tarkoitus jatkaa heti lounaan jälkeen mökille, mutta lähtöä hieman viivästytti sattunut vesivahinko. Toivottavasti se saadaan pian korjattua. Koska vahinko sattui juhannuksena, mikään ei tietenkään edennyt mihinkään suuntaan. Onneksi kuitenkin vedet saatiin katkaistua, joten isommilta vahingoilta säästyttiin. Tosin minua ei olisi haitannut, jos vanha tietokoneeni olisi vahingon myötä tuhoutunut. Olisipahan hyvä tekosyy hommata uusi ;D

Puoli neljän pintaan pääsimme lopulta kuitenkin mökille ja aloimme asettua paikalle. Ilta hujahti kuin siivillä kajakeilla meloessa, saunoessa ja seurustellessa. Hyvää ruokaakin tuli syötyä ihan kivasti.

Juhannusaaton kunniaksi tuli myös koettua pari erää suoranaista kauhua. Joku keksi vetää esille Parisuhdepelin. Siinäpä vasta lautapelien aatelia. En muutenkaan ole innostunut pullon pyöritys -tyyppisistä peleistä, mutta vielä tuskaisempia niistä tulee, kun tulevat appivanhemmat ja näiden sukulaiset istuvat vieressä ja osallistuvat itsekin. Ei niin yhtään minun juttuni.

Ihan hyvin pärjäsimme pelissä, vaikken kyllä olisi oikeasti sitä halunnut pelata. Kieltävää vastausta ei vain hyväksytty, enkä kehdannut marssia pois paikalta. Jatkossa kyllä pysyn kyseisestä pelistä erossa, jos se suinkin on mahdollista.

Pelin kimpussa ilta hujahti aamuyöhön, mikä oli osasyy tuskaiseen fiilikseen. Kahden jälkeen kömmimme vihdoin petiin ja eikös vastarannalla alettu ampua ilotulitusraketteja. Mahtavaa!

Mutta, mutta... tästä kitinästä huolimatta aatto oli ihan jees. Ainakin ruoka ja juoma olivat hyviä.

Juhannuspäivä meni rauhallisemmissa merkeissä. Käytin ison osan päivästä ficin korjaamiseen ja kirjoittamiseen ja Crisis Coren pelaamiseen. Sen lisäksi tuli taas syötyä hyvin ja saunottua. Poikkesimme naapurimökkiin kahville (viinille) ja tuli tavattua liuta uusia ihmisiä. Ei taas se helpoin juttu minulle, mutta selvisin kuitenkin.

Illalla saunoimme ja kävimme järvellä ihastelemassa superkuuta. Ei se kyllä minusta mitenkään erityisen ihmeellinen ollut, mutta kaunis kuitenkin. Sitä olisi voinut katsella kauemminkin, ellei joka ainoa hyttynen järvellä olisi bongannut venettämme ja päättänyt nauttia illallisensa meidän suonistamme.

Yö meni rauhallisemmin kuin edellinen tai ainakaan en havahtunut meteliin. Aamulla oli tosin pieniä vaikeuksia päästä ylös, sillä olin lueskellut muiden jo nukkuessa ficcejä, jotka olin tallentanut täppärille. Päivän myötä kooma onneksi vähän helpotti. Kävimme vielä M:n kanssa kävelemässä, laiturilla istuskelemassa ja vierailimme taas naapurien luona. Sitten olikin jo lounasaika ja tavaroiden pakkaaminen edessä.

Sinällään ei voi sanoa, että viikonloppu olisi ollut ohjelmaa täynnä, mutta kivasti tuli kaikkea puuhattua. Oli myös rentouttavaa olla pitkästä aikaa luonnonhelmassa, vaikka hyttyset ajoittain piinasivatkin x) Ainoa isompi harmistus oli kipeä ien. Se on nyt oikkuillut viikon verran, kun viisaudenhammas puskee läpi. Itse hammas ei tosiaan ole kipeä, mutta ien on tehdä minut hulluksi. En tiedä, pitäisikö tästä soitella hammaslääkäriin vai työterveyteen vai hoitaako tällaista juttua kumpikaan. Alan vain epäillä, että tuohon tarvitsisi antibioottikuurin, että rauhoittuu =/

Mutta joo, muuten meni viikonloppu tosiaan mukavissa merkeissä. Tässä vielä muuta kuva, joka tuli napsaistua (osa M:n ottamia).

Juhannusaattona paistoi aurinko oikein kauniisti.

Järvinäkymää puiden lomasta juhannuspäivänä

Yksinäinen mies laiturilla juhannuspäivän iltana

Järvi auringonlaskun aikaan juhannuspäivän iltana

Kaksi kummajaista rannalla juhannuspäivän iltana

Superkuu juhannuspäivän iltana


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti