17. kesäkuuta 2013

Koulutyttöilyä

Desucon on nyt taas tältä vuodelta ohitse. Onneksi desusää ei piinannut kovin pahasti, joten ulkonakin pystyi viettämään aikaa. Sen lisäksi tuli istuttua joillain luennoilla ja vaihdettua myös kuulumisia kavereiden kanssa. Tällä kertaa näin kuitenkin aika vähän tuttuja. En tiedä, oliko harvempi saanut coniin lippua vai hukkuivatko kaikki vain massaan, kun en tiennyt etukäteen, ketä kukakin cossasi. Se on sinällään sääli, sillä viime aikoina ei ole juuri ollut tilaisuuksia oleskella kavereiden kanssa, joten kieltämättä olisin kaivannut enemmän sosialisointia luennoilla istumisen ohessa.

M oli joka tapauksessa seurana melkein koko ajan. Kävimme yhdessä syömässä, siellä luennoilla ja myyntipöydillä. Lisäksi hän toimi kuvaajanani, että sain viikonlopun asuista edes jokusen kuvan. Eivät nimittäin olleet sellaisia, että olisivat ulkopuolisia kiinnostaneet. Okei, Rubyn tunnisti yksi ihminen ja hänkin oli lähinnä pettynyt siihen, ettei muita FFIX-cossaajia ollut paikalla.

Rubysta olen kirjoittanut postauksen toiseen blogiin, joten en paneudu siihen pukuun enää enempää täällä. Sen sijaan luvassa on kasa kuvia perjantailta ja sunnuntailta. Kumpanakin päivänä hilluin wannabe-koulutyttöasussa. Kyseessä ei ollut mikään cossi vaan yksinkertaisesti halusin päästä helpolla ja olla mukavasti. (Vanhuus iskemässä?)

Yksinäinen tyttö koulun pihalla?

... kunnes siitä tuli kiukkuinen tyttö!

Ja sitten hieman ujompi...

Sunnuntain koulutyttö löytyi portaikosta lukemassa kirjaa.

Ja nuokkumassa yleisesti.

Tosin tajusi sekin, että voisi edes yrittää poseerata.


Kuten sanottua kyseessä ei ollut cosplay-asu vaan kaivoin kaiken tarpeellisen omasta vaatekaapistani. Käytössä oli kaksi eri hametta ja sekä mustat että valkoiset ylipolven sukat. Kauluspaita oli molempina päivinä sama, mutta perjantaina kuljin rusetti kaulassa ja sunnuntaina kraka. Myös liivi oli sama kumpanakin päivänä. Peruukkia puolestaan halusin vaihdella, jotta tyyli olisi ollut vähän erilainen eri päivinä.

Koulupuvun etu oli ehdottomasti rentous. Siinä oli mukavaa ja leppoisaa olla... paitsi perjantaina peruukkisukka oli turhan kireä. Lauantaina ja sunnuntaina käytin vanhempaa sukkaa, joka oli paremmin venynyt pääni mittoihin :D

Ja vaikka kamuja näkyi aika vähän, ehdin kuitenkin jopa yhteen yhteiskuvaan mukaan...

Crestan kanssa Metsähallissa hengailemassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti