8. toukokuuta 2013

Viimeiset valmistelut

Olihan työpäivä. Ainakaan ei päässyt tylsistymään, kun hommaa riitti ihan viimeminuuteille asti, kiireisin päivä koko viikkona. Nyt voi kuitenkin laskeutua lomafiiliksiin ja nauttia kaikesta kivasta. Toivottavasti saadaan hyvät kelit ja muutenkin menisi kaikki putkeen.

Kävin tänään ostamassa kaikenlaista matkakoossa, koska eilen tuli todettua, etteivät purkkini ja purnukkani mahdu matkalaukkuun :D Eli sitten vain törsäämään, kun valitettavasti pienet pakkaukset maksavat melkein yhtä paljon kuin isot (ja litrahinnat huitelevat pilvissä).

Toivon mukaan pikkupakkauksista riittää seuraavallekin reissulle, sillä niitä ei raaskisi ihan jatkuvasti olla ostelemassa (ihan kuin reissattaisiin muka koko ajan). Hetken jo harkitsin halvemman hiuspuuterin ostamista tavallisesta marketista, mutta päädyin kampaamokaupan tuotteeseen, koska olen sen hyväksi todennut.

Kampaamokaupassa sattui myös olemaan aivan loistava myyjä, joka antoi minulle mukaan ilmaiset näytteet shampoosta ja hoitoaineesta. Hän alkoi selittää minulle, kuinka hiukseni ovat turhankin liukkaan näköiset ja kyseinen shampoo voisi auttaa vaivaan. Totuushan on, että hiukseni ovat tällä hetkellä todella liukkaat ja sähköiset, joten jokin hoito olisi paikallaan. Tuuheuttakin kaipaisivat lisää.

Testaan shampoon ja hoitoaineen kuitenkin vasta reissun jälkeen, sillä Pariisiin en viitsi niitä raahata. Enköhän yritä pärjäillä ihan vain hotellin tarjoamilla shampoilla ja hiuspuuterilla.

Aijoo, nuo aurinkolasit lähtivät mukaan, koska tarvitsin sellaiset, jotka pysyvät silmälasieni päällä. Nuo sattuivat olemaan 50 %:n alennuksessa ja miellyttivät omaa silmää. M kyllä valitti heti, kun tulin kotiin, että ovat aivan liian isot ja rumat :D Samapa tuo muiden mielipiteille, minä aion pitää näitä.

Muuten matkavalmistelut ovat hyvällä mallilla. Boarding passit on tulostettu ja laukut melkein kokonaan pakattu. Seuraavaksi on ohjelmassa hiustenvärjäys, säärikarvojen ajelu ja sauna. Sen jälkeen tarkistan hotellin osoitteen ja merkkaan sen karttaan, samoin katakombit voisi yrittää etsiä valmiiksi. Sitten pitääkin varmaan kömpiä peiton alle ja kuvitella nukkuvansa :D Herätys on viimeistään klo: 3:45.

Melkein jo menossa.

2 kommenttia:

 1. Ite oon ostanu pienet purnukat shampoolle, hoitoaineelle, rasvalle, jne ja sitten täytän niitä aina uudestaan ja uudestaan isoista. Ei tartte aina ostaa uusia... paitsi esim. hiuslakka.

  Itekin hankin tänään uudet aurinkolasit. :) Tai oikeastaan tuli voimakkuuksilla kaupan päälle kun uudet lasit osti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos shampoota yms. ottaa mukaan ni siinä tapauksessa toi on kätevä vaihtoehto. Tota meikinpoistoainetta esim. ei ihan pysty sillä tavalla ottamaan... tai ainakin luulen niin x)

   Aurinkolasit vahvuuksilla ois aika jees. Pitäis hommata itsekin, mutten oo raaskinut. Ehkä seuraavalla kerralla, jos sattuu tommonen tarjous kohdalle, kun oon laseja vaihtamassa.

   Poista