1. toukokuuta 2013

Vapun viettoa

Vietimme vappua varsin pienimuotoisesti eikä tehty mitään ihmeitä. Itse asiassa alkuilta meni jo pelkästään netin kanssa tapellessa. Meille siis piti vaihtua nopeampi netti eilen, mutta jostain syystä meiltä olikin katkaistu yhteys kuukaudeksi. Siis vanha poikki ja uusi olisi alkanut kesäkuun alussa.

M siinä sitten soitteli vikailmoitusta ja sai noin tunnin verran yhteensä jonotella, ennen kuin sai puhelimitse asiakaspalvelijan kiinni. Lupasivat laittaa netin toimintaan ja aika äkkiä se sitten alkoikin taas toimia. Siinä vaiheessa kello vain oli jo aika paljon.

Skippasimme suosiolla saunomisen (pitää katsoa, jos tänä iltana viitsisi) ja teimme vain ruokaa. Olin aiemmin päivällä shoppaillut muutamat elokuvat, joista katselimme sellaisen kuin Lockout. Se oli aika perusscifipätkä. Ei hyvä eikä erityisen huonokaan.

Siinähän se ilta sitten aika nopeasti vierähtikin...

Ryyppääminenhän meillä oli tunnetusti ihan hillitöntä ;P


Perinteistä sohvalla röhnöttämistä.

Kävimme myös äidin synttäreillä ja Nero vaati päästä kuvaan mukaan.

Äidin "juhlien" lisäksi piipahdimme torilla, mutta siellä ei ollut mitenkään ihmeellistä. Myynnissä oli lähinnä lakua, lakua ja lakua. Okei, jäätelöä ja lettuja myös. Pari narunvetopaikkaakin oli, mutta emme kokeilleet onneamme niiden suhteen.

Laitoin yo-lakinkin päähän ensimmäisen kerran 10 vuoteen, kun M:n äidilläkin oli. M:n piti myös laittaa, mutta meille kotiutui valitettavasti väärä lakki, joten se ei sitten mahtunutkaan M:n päähän. Ensi vuonna siis uusi yritys.

Sen verran pitää vielä kertoa, että shoppailin eilen muutakin kuin elokuvia. Satuin törmäämään pariin hyvään tarjoukseen etsiessäni cossiin osia.


Mutta tosiaan löysin myös etsimäni eli vaaleanpunaiset ballerinat. Kuvassa näkyvät myös viikonloppuna ostettu vyö ja huivi. Nyt puuttuu enää peruukki ja se korseletti tosiaan pitää tehdä uusiksi. Täytyy kohta alkaa hommiin... Desuconiin on kuitenkin enää vain 1,5 kuukautta.

Ihku teinipeilikuva <3124
Ballerinoja etsiessä tosiaan mukaan tarttui 3 leffaa kympillä (yksi niistä sattui olemaan GACKTin elokuva, joten pakkohan se oli ostaa), 10 euron t-paita ja uudet farkut vitosella. Ostin myös farkkushortsit vitosella.

Eli aika hyvin shoppailtu. Kaikki tosinaan uutena, ei kirpparilta. Olen varsin tyytyväinen löytöihini.

Siinä kaikkea katsellessa huomasin, että farkkutakit ovat tehneet paluun. Kävi aika paljon houkuttelemaan... joskus kun omistin niitä jopa kolme erilaista. Täytyy nyt katsoa, raaskinko ostaa, mutta hiukkasen kyllä innostaisi.

Ja kuvaan näköjään pääsivät myös ihanaiset Hello Kitty -tohvelini. Japanilaisittain en juurikaan kotona sukkasillani tai paljain jaloin hipsuttele vaan tohvelit ovat miltei aina jalassa (vessassa käymistä varten en tosin ole sentään hommannut omia :P).

Ei vaan. Kyse ei ole liian pitkälle viedystä Japani-fanituksesta vaan ihan puhtaasta mummoutumisesta. Jalkani palelevat todella helposti, joten tohvelit ovat mukavammat kuin sukat. Niissä on myös jarrupohja eli en liukastele niiden kanssa samalla tavalla kuin villasukilla. Käytännöllistä.

Viime kesäkin meni kivasti tohveleissa, mutta jospa tänä vuonna saataisiin lämpöasteita vähän enemmän. Voisi pari kuukautta sitten olla ihan varpasillaan.

Tulipahan taas paljon turhaa asiaa ;P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti