5. toukokuuta 2013

Sellainen lauantai

Viikonloppu on taas vierähtänyt aika rauhallisissa olosuhteissa. Lauantaiaamuna värjäilin kulmakarvoja ja ripsiä. Edelliset onnistuivat hyvin, jälkimmäiset eivät niinkään. Ripsissä värin olisi pitänyt olla 15-30 minuuttia vaikuttamassa, mutta 12 minuutin kohdalla ihoa ja silmiä kirveli niin paljon, että väri oli yksinkertaisesti pakko poistaa.

Askarteluvälineistöä
Heti kun väri oli poistettu, kirvelykin lakkasi. Ripsistä ei vain nyt tulleet niin tummat kuin olisin halunnut. Erikoista tässä on se, ettei kulmakarvoja värjätessä ilmennyt mitään kirvelyä... mutta toisaalta silmänympärysiho on kyllä ohuempaa ja ehkä siksi arempaa. Mustaväriallergia ei varmastikaan auttanut asiaa. Olen vain todennut, että tummimmallakaan ruskealla ei saa riittävän tyydyttävää lopputulosta.

Ehkä joku kerta pitäisi käydä ihan ammattilaisella ripsien laitossa. Kaikessa ei kait pitäisi yrittää säästää itse tekemällä :D

Enivei, nyt eletään näiden ripsien kanssa toistaiseksi. Vaativat edelleen ripsivärikerrosta näyttääkseen kivoilta, mutta ovat vähän tummemmat kuin aiemmin. Kulmat eivät juuri lisäväriä kaipaa. Niistä tuli sen verran tummat, ettei niitä varmaan hetkeen pysty meikkaamaan punaisiksi, mutta voin elää sen asian kanssa.

Iltapäivä vierähtikin sitten mukavasti hyvässä seurassa. Kävimme kaveriporukan kanssa syömässä Santa Fessä, jossa ruoka oli erinomaista. Jälkiruoaksi tilaamani mutakakku tosin oli liian iso jopa minun makuuni, mutta silti se piti ähkäistä kurkusta alas.

Valitettavasti ravintolassa oli niin paljon hälyä, että oli vaikea kuulla kaikkien puhetta. Ensi kerralla pitänee varata jostain ravintelista kabinetti, jotta saa istua rauhassa. Olisi nimittäin mukava pystyä kunnolla juttelemaankin, jos porukalla ulos lähtee.

Kun sitten poistuimme paikalta ja jäimme lähistölle juttelemaan, joku juoppo tunki seuraan ja alkoi kysellä, mikä torikokous meillä on meneillään. Aika pian lähdimmekin eri teille, koska juopon seura ei innostanut ketään ja kaikilla oli matka eri suuntaan. Harmillista. Mutta joka tapauksessa oli kiva käydä yhdessä syömässä.

Loppupäivä meni M:n vanhempien luona. M:n äidin sisko ja tämän mies tulivat käymään, joten saunominen jäi tällä kertaa välistä. Sen sijaan nyhjäsin sohvalla M:n ja hänen veljensä kanssa. Miehet pelailivat Resident Evil 5:tä, minä seurasin sivusta ja naputtelin samalla viestejä Facebookissa puhelimen välityksellä. Hyvin rauhallista siis ellei Las Plagas -loisen saaneiden lahtaamista laskettu.

Iltasella poikkesimme vielä lyhyelle kävelylle M:n kanssa, mutta mitään ihmeitä ei nähty. Lammella oli kuulemma joutsenia, mutta olin fiksuna tyttönä jättänyt silmälasini sisälle, joten näin vain valkoisia möykkyjä :D

Vielä ei näytä kovin kesäiseltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti