7. toukokuuta 2013

Matkakuume

Ilta on tänään hävinnyt käsistä, kun on pakattu matkalaukkua ja tehty check-in hyvissä ajoin. Vasta nyt tuli se fiilis, että tässä ollaan oikeasti lähdössä reissuun, vaikka valmisteluja on totta kai tehty jo etukäteen.

Huomenna on kuitenkin edessä vielä työpäivä, mutta en kyllä tiedä, miten päin osaan olla. Kaksi asiakastapaamista täytyisi hoitaa plus niihin liittyvä kirjaaminen. Täytyy toivoa, ettei tule liikoja hötkyiltyä ja kirjattua mitä sattuu :D

Reissuun lähdetään sitten torstaina kuuden hengen porukalla. En ole matkustanut porukoiden kanssa sitten seiska-kasiluokan välisen kesän, joten matka voi olla ihan mielenkiintoinen. Heidän lisäkseen lähtevät M:n porukat.

Kohteita on vähän jo mietitty, mutta mitään ei ole varsinaisesti lyöty lukkoon. Eiffel-torni luonnollisesti kiinnostaisi, mutta sinne saa kuulemma jonottaa tosi pitkään. En tiedä, onko sen arvoista tuhlata lyhyestä lomasta isohkoa osaa vain yhden nähtävyyden tähden. Katsotaan, mitä mieltä muut ovat.

Kiinnostuslistalla ovat lisäksi jokiristeily, Notre Dame ja katakombit. Huhu kertoo, että Pariisissa on myös joku mielenkiintoinen kirpputori. Moulin Rougen haluaisin nähdä ulkopuolelta, mutta esityksiä kohtaan minulla ei itse asiassa ole suurta mielenkiintoa.

En nyt yhtään muista, onko hotellihuoneessamme wlania käytössä. Jos on, saatan mahdollisesti päivittää blogia reissun päältäkin... jos ei ole, sitten menee myöhemmäksi.

Tällä kertaa yritämme pärjätä yhdellä matkalaukulla.

Mutta tosiaan kohta pitäisi kömpiä petiin, sillä huomenna on vielä täysi työpäivä edessä ja itse asiassa työmaalla olisi hyvä olla suht ajoissakin. Toivotaan, että kykenen tämän yön nukkumaan hyvin. Seuraavana joutuu heräämään niin aikaisin, että olen lentokoneeseen päästyäni luultavasti jo silmät täysin ristissä.

2 kommenttia:

 1. Oi! Itsellä alkaa matkakuume nousta myös, toukokuun lopussa Lontooseen! Se on eka matka jonka olen itse järjestänyt, joten jännittää olenko muistanut huolehtia kaikesta. Matkaseura on matkustanut vielä vähemmän kuin minä, joten JÄNNITTÄÄ! :D

  Pitäkää hauskaa matkalla, ja edelliseen toivepostaukseen liittyen, kirjoita matkasta ja laita paljon kuvia! Tätä tosin ei tarvitse varmaan erikseen toivoa, mutta toivonpa silti :D Matkailukuvia on ihana selata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, toukokuun loppuun ei ole enää pitkä aika :) Varmasti se matka hyvin menee.

   Täytyy kuvia räpsiä ja varmasti blogiinkin tulee juttua. Joko matkan aikana tai sitten sen jälkeen ^^

   Poista