13. toukokuuta 2013

Ja sitten korjataan vahingot...

Pariisin reissu on nyt takana päin ja aiheesta on varmasti tulossa postau(k)s(ia), jahka vähän piristyn ja ehdin kunnolla kirjoittelemaan. Tämä päivä on ollut aika koomainen, koska tulimme vasta yöllä ja univajetta syntyi jo reissun aikanakin.

Emme kuitenkaan ole ehtineet ainoastaan vetää lonkkaa, koska matkustaminen ei tällä kertaa sujunut aivan ongelmitta. Kaikenlaista pientä sattui, mutta onneksi ei mitään suorastaan kohtalokasta. Ihmeen paljon kuitenkin pieniä juttuja.

Minulle meinasi iskeä flunssa heti toisena päivänä. Olo oli kuumeinen ja kurkkuun koski. Se saatiin onneksi paikattua kunnon annoksella konjakkia. En siis todellakaan vetänyt nuppia turvoksiin vaan otin pari isohkoa huikkaa. Ei ollut hyvää, enkä jaksa ymmärtää, jos joku sillä tavaralla kännit haluaa itselleen hommata... tosin en tajua sen nautiskeluakaan :D Joka tapauksessa se ajoi asiansa, sillä flunssan oireet katosivat ja seuraavana päivänä olin siltä osin ihan jees kunnossa.

Tosin toisen päivän iltana alkoi myös polvi oikkuilla. Sama jalka oli kipeä viime keväänäkin, mutta sain sen lääkittyä kuntoon ennen Japanin matkaa. Tällä kertaa kipu siis päätti iskeä vasta reissun päällä -___-;;;

Loppumatka siis nilkutettiin kauniisti eikä kävely edelleenkään suju ongelmitta. Polvea on lääkitty sekä sisäisesti että ulkoisesti, mutta kipuilee edelleen. Täytyy katsoa, meneekö loppuviikosta lääkäriin, jos se ei ala asettua. Lepoahan tuo tarvitsisi, mutta reisussa ei voinut ja töissäkin saa rampata portaissa jatkuvasti.

Jotta setti olisi ollut täydellinen, kävi vielä viimeisenä päivänä pikkuhaaveri. Söimme aika tulisia hampurilaisia jossain paikallisessa ketjussa. Niin tulisia, että sain palovamman suupieleen xD Nyt on sitten kauniit vesikellot huulen tuntumassa, ja voin sanoa, että sattuu pirusti syödä, juoda, puhua, mitä vain. Bepanthenia kulunee siis reippaasti lähipäivinä.

Omalta osaltani ei siis mennyt ihan putkeen. Valitettavasti M:kaan ei säästynyt kolhuilta. Häneltä lohkesi hammas heti toisen päivän aamuna, kun olimme syömässä. Onneksi kyseessä oli vain pieni pala etuhammasta, mutta aika kurja juttu silti. Tänään käytiin sitten hammaslääkärillä hiomassa se. Onnekasta oli, ettei hammas alkanut kipuilla reissun aikana.

Vahinkoja siis on paikkailtu ja paikkaillaan edelleen. Ehkä elo tästä jossain kohtaa taas normalisoituu x)

Seuraavassa Pariisi-postauksessa sitten enemmän asiaa itse reissusta. Tämä oli vain tällainen tynkä juttu, koska väsymys ja polvisärky. Ehkä elämä parin päivän sisään voittaa ja jaksan kirjustella jotain vähän pirtäempää.

Tässä vaiheessa voitiin vielä ihan hyvin x)

2 kommenttia:

 1. Jopas teille on sattunut ja tapahtunut! Toivottavasti reissu oli kuitenkin kokemisen arvoinen?:) Odotan innolla lisäpostauksia, mutta toipukaahan ensin kaikessa rauhassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti oli :)

   Lisäpostauksia tulee kyllä. Olen nyt saikulla ja liikkumiskiellossa jalan takia, joten ainakin on aikaa räpeltää koneella :D

   Poista