19. toukokuuta 2013

Biotiinilla ja ilman

Tällä kertaa ei postausta Pariisista, koska ollaan avoppilassa ja kuvat ovat kotikoneella. Sitä paitsi vaihtelu virkistää tai jotain ;D Kahdesta viimeisestä päivästä on kuitenkin tulossa juttua myöhemmin, joten ei hätää, mikäli joku niitä vielä odottelee.

Sen sijaan oli taas aika kuvata hiusten kasvun edistymistä. Kuukausi on taas vierähtänyt varsin nopeasti. Tällä kertaa söin biotiinia vain osan kuukaudesta, koska en jaksanut raahautua apteekkiin heti, kun edellinen purkki loppui (n. 2,5 viikon tauko) ja napit unohtuivat ottaa Pariisiin mukaan.

Edellisen kuukauden tulos biotiinia syödessä:

18.3.2013
21.4.2013Ja viimeisimmän kuukauden tulos, kun biotiinit jäivät suurimmaksi osaksi syömättä:

21.4.2013
19.5.2013

Eli käytännössä hiukset eivät ole kasvaneet juuri yhtään :( Tosi ärsyttävää, mutta minkäs teet. Ei tässä voi syyttää kuin omaa laiskuuttaan. Nyt aion syödä biotiinia taas ahkerasti, jospa tuloksia näkyisi kuukauden päästä.

Pitäisi myös miettiä shampoovalintaa. Sorruin viime vuonna halpaan jättipulloon shampoota, jonka kanssa olenkin nyt sitten elänyt kuukausitolkulla. Nyt se alkaa olla lopussa, joten voisi miettiä vaihtoehtoja. Ajattelin luomushampooseen palaamista. Löysin kerran Ruohonjuuresta (Helsingistä) tosi hyvää japanilaista merileväshampoota, mutta en ole nähnyt sitä sen koomin... paitsi kerran Lahden Sokoksella, mutta viime vierailulla sitä ei näkynyt. Hiukseni tykkäsivät siitä paljon (lompakko tosin ei), mutta ehkä on syytä harkita vaihtoehtoja.

Täytynee kierrellä vähän luontaistuotekauppoja, kunhan polvi on siinä kunnossa, että oikeasti kykenee. Nyt ei paljon kaupoissa juokseminen houkuttele. Töissä saanee kävellä ihan tarpeeksi... ja työmatkalla. Ehkä voisi katsella shampoovaihtoehtoja netin välityksellä. Se kun ei vaadi siirtymistä paikasta toiseen x)

2 kommenttia:

 1. Ooo onhan nuo kasvanut! Ja näyttää paksummiltakin! Tuntuuko susta, että tuo auttais oikeasti edes vähän? Tai paksuntaako yhtään hiuksia? Mulla on luonnostaan ihan älyttömän ohuet hiukset jotka ei kasva, enkä osaa olla ilman pidennyksiä kun omat hiukset on niin kamalat : D Haluisin niin että nää kasvais!

  Mun ehdoton lempparihiushoitosarja on Paul Mitchellin se Super Strong, sen jälkeen mun hiukset ainakin tuntuu tosi paljon paksummilta kun normikaupan shampoilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja tervetuloa blogiin :)

   Kyllä biotiini tuntuu ainakin pituuskasvuun auttavan. Paksuuteen en osaa sanoa. Siihen ehkä auttaa säännöllinen värihoitoaine... hiukset siis tuntuvat sen jälkeen paksummilta ja sitten taas muutaman pesun jälkeen ohuemmilta. Mulla on aika ohut ja pehmeä hiuslaatu, joka myös menee helposti huonoksi. Melkoinen taistelu siis hiusten kanssa menossa lähes jatkuvasti.

   Omistan myös klipsipidennykset, mutten ole vieläkään sinut niiden kanssa. Tuntuu, että klipsit näkyy aina jostain välistä eikä asetu kauniisti päähän. Käytän niitä siis tosi satunnaisesti.

   Pitää perehtyä tuohon hoitosarjaan. Pyrin välttämään shampoita ja hoitoaineita, joissa on silikonia. Siinä mielessä oon ajatellut, että luomutuotteet vois olla hyväksi hiuksille.

   Poista