29. huhtikuuta 2013

Kukkia ja vappua

Jännä työviikko sinällään, kun on keskellä viikkoa vapaapäivä. Itse tosin soisin sen mieluummin perjantaiksi, että saisi pitkän viikonlopun... mutta menee se näinkin.

Bongasin tänään töiden jälkeen kevään ensimmäisen kukankin. Luulin sitä ensin leskenlehdeksi, mutta lähempi tarkastelu todisti, että kyseessä oli jokin muu kasvi. En kuitenkaan tunnistanut sitä, mutta nätiltähän tuo näytti... ja oikein virkistävältä ruskeanharmaassa maastossa. Lisää vain värejä luontoon, kiitos.

Kaupassa ei ollut onneksi niin paha ruuhka kuin olin uumoilut. Huomenna tilanne voi olla toinen, mutta onneksi silloin ei tarvitse ruokaostoksille mennä. Tosin ajattelin käydä halpisvaatekaupoissa kurkkimassa, josko löytäisin vaaleanpunaiset ballerinat cossia varten. Lisäksi pitää käväistä jossain keskustan apteekeista kyselemässä biotiinin perään. Valitettavasti täältä "syrjäkyliltä" ei apteekista sitä saanut. Tai jos sitä olikin, ei farmaseutti ollut oikein palvelualtis. Totesi lähinnä kysymykseeni jotain "ehkä sitä on, ehkä sitä ei ole" -tyylistä vastaukseksi O_o

Huomenna onkin sitten jo vapunaatto. Huhtikuukin on suorastaan kadonnut jonnekin. Yritin tarkistaa blogista, mitä puuhasin viime vappuna, mutta kyseiseltä päivältä ei ollut merkintää. Aika todennäköistä on, että pakkailin kamoja kämpillä hirveällä kiireellä.

Tänä vuonna on tarkoitus kokkailla M:n kanssa kesäkurpitsalasagnea, käydä saunassa ja korkata kouhuviinipullo. Eli aika rauhallinen koti-ilta on tiedossa. Vapunpäivänä käydään varmaankin torilla pyörähtämässä ja minun vanhempieni luona kahvilla, kun äidillä on synttärit.

Minusta olisi myös mukava juhlistaa beltainea jotenkin, mutta se jäänee hyvin pienimuotoiseksi. Olen vähän huono järjestämään yksin mitään, joten voi olla, että liikutaan ajatuksen tasolla.

Minkäslaisia suunnitelmia muilla on? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti