7. huhtikuuta 2013

Järkkäilyä

Viime viikko töissä oli jotenkin älyttömän raskas eikä tuntunut loppuvan ollenkaan, vaikka oli vain nelipäiväinen. Perjantaina päivällä nousi sitten vielä lämpökin, mutta se onneksi laski lauantaihin mennessä, ettei mennyt koko viikonloppu ihan puihin.

Perjantai oli muutenkin juttu sinänsä. Olin kärsinyt koko viikon univaikeuksista, mutta silti en vieläkään kyennyt nukkumaan. M oli yötä myöten töissä, joten rullasin yksinäni ympäri sänkyä. Joskus kahden ja kolmen välillä nukahdin, mutta heräsin taas, kun M kömpi kotiin hieman ennen puolta neljää.

Sen jälkeen sain kyllä unenpäästä kiinni ihan hyvin, mutta ei tuo yö ainakaan helpottanut kasvavaa univajettani. Hirveät paineet saada nukuttua jatkossa paremmin, ettei työpanos yms. kärsi... mutta ne paineet eivät taida kauheasti auttaa.

Tosi virkeänä lauantaina...
Töiden ohella on pitänyt puuhata myös kaikkea muuta. Aika monta iltaa on vierähtänyt, kun on yrittänyt edistää useampaakin asiaa.

Nyt on vihdoin kuitenkin saatu hääpuku tilattua. Eli lopulta päädyin siihen, etten yritä ommella sitä itse. Alushameineen koko homma maksoi hieman päälle 150 euroa. Katsotaan sitten, jääkö paketti tulliin ja tulee lisämaksuja vai miten käy.

Uskaltauduin siis tilaamaan puvun Fanplusfriendsistä, kun kuulin luotettavalta taholta paikan olevan hyvä. Tähän asti palvelu on ainakin toiminut, vaikken tietysti ole nähnyt mitään konkreettista. Lupasivat puvun valmistuvan 3-4 viikossa ja postitukseen menevän 3-4 päivää. Odotan siis jännityksellä toukokuuta.

Puku ei ole suoraan mikään liikkeen valmiista puvuista vaan päädyin tilaamaan custom version eräästä myynnissä olleesta. Se tarkoittaa, ettei sitä voi palauttaa, jos puku ei miellytäkään, mutta lähdetään nyt siitä, että se on hyvä :D

Kuvia en puvusta julkaise ennen häitä, joten niitä joudutte odottamaan vielä useamman kuukauden. Olen kuitenkin tyytyväinen, että asia näyttää järjestyvän hyvin. Jos pukuun tarvitsee sitten tehdä korjauksia, niillekin jää hyvin aikaa.

Saimme vihdoin myös tarjoukset kahdesta juhlapaikasta. Tosin toisessa pitää vielä tilavuokraa tarkentaa, koska tarjoukseemme oli kirjoitettu "tilavuokra kesälauantaina". Elän toivossa, että syksyinen arkipäivä olisi hieman eri hintaluokassa kuin kesäinen lauantai. Ja jos ei ole, on paikan valinta sillä selvä.

Kunhan paikka on päätetty, pitää alkaa pyöritellä menua. Meillä on kummastakin paikasta hyviä esimerkkimenuja, joiden pohjalta pystyy kyllä miettimään, mitä haluamme. Lisäksi paikan valinnan jälkeen täytyy ilmoittaa maistraattiin osoite ja tarkka aika vihkimiselle sekä sormusten määrä ja halutut tekstit... Aijoo, pitäisi ilmeisesti ne tekstit muuten päättää.

Paljon on vielä tekemättä, mutta onhan tässä vielä aikaakin. Olen välillä vähän malttamaton ja haluaisin heti valmista. Pitäisi nyt vain takoa päähän, ettei tällainen juttu valmistu päivässä ja on nytkin edennyt ihan mukavasti.

2 kommenttia:

 1. Luenpas tätä kertakaikkisen kateellisena, olisi hirveä hinku omia häitä suunnitella jo vaikka eivät todellakaan ole vielä ajankohtaiset... Tositv-hääohjelmatkaan ei auta tuskaan, kun ovat niin yliampuvia... Ja minä olen viimeksi ollut häissä joskus neljävuotiaana :D

  Kiitos muuten aiemmasta haasteesta, vastasin siihen ja heitin sen myös ilkeästi takaisinpäin jos kysymyksiin vielä kiinnostaa vastata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sunkin vuoro vielä tule ja pääset suunnittelemaan justiinsa oman näköiset häät. En ole kauheasti noita ohjelmia katsellut, viime viikolla vilkaisin Häähulluja ja totesin, ettei sitä kyllä kestä katsoa. Liian kamalia morsiaita.

   Täytyypä vilkaista ne kysymykset x)

   Poista