26. maaliskuuta 2013

Pikakatsaus

Edelleen tuntuu, että aika vain katoaa jonnekin ja kiirettä riittää. Viime viikko hujahti todella äkkiä, kun ensin nautiskeli vapaapäivistä ja sitten huhki töissä hiki hatussa kolme päivää. Viikonloppukin meni nopeasti ja tuntui sisältävän paljon kaikkea.

Emmi ja Crow siis olivat täällä perjantaista sunnuntaihin. Aika kului näppärästi pölistessä, pelatessa ja saunoessa. Ei me mitään ihmeellistä tehty, kunhan nyt lähinnä oltiin. Syötyä tuli ehkä liiankin kanssa, ainakin herkkuja, sillä vatsa taas maanantaina muistutteli, ettei ruokavalio ole kohdallaan. Siihen saattoi kyllä vaikuttaa aamupalaverissa syöty munkkikin. Pitäisi vain pysytellä moisista houkutuksista erossa.

Sunnuntai-iltapäivällä tyttöjen lähdettyä kävimme syömässä Momentossa. Oli muuten ihan käsittämättömän hyvää ruokaa. Sen jälkeen tuli vielä hetki shoppailtua ja rahaa menikin vähän turhan paljon. Toisaalta kyllä löytyikin kaikenlaista. Ostettiin kutsukortteja ja kasa tarroja, jotka niihin on tarkoitus liimata. Tosin en ole vielä saanut aikaiseksi tehdä asian suhteen mitään... enkä ehkä teekään, ennen kuin kortteihin tulevan kuvan suhteen selviää jotain.

Lisäksi ostin puuvärejä ja paperia siinä toivossa, että saisin joskus jotain "taiteiltuakin". Vähän viikonloppuna puhelin yhden vanhan kuvan tussaamisesta ja värittämisestä, mutta en kyllä osaa sanoa, onnistuuko se lopulta. Pitänee yrittää. Mukaan tarttui myös muutama kappale puuvesivärejä, joista tykkäsin kouluaikoina aivan tolkuttomasti. Niitä ainakin haluaisin päästä kokeilemaan lähiaikoina.

Yllättäen tuli myös ostettua vaatteita. Olen jo pitkään etsiskellyt sopivia olohousuja, mutta kaikissa tuntuu nykyisin olevan resori tai kuminauha lahkeen suussa. Eihän se ole iso projekti korjata tuollaisia juttuja, mutta laiskuus iskee ja ylipäätään ärsyttää se, että jos yksi juttu on muodissa, muuta ei edes tarjota. Tämä siis pätee muuhunkin kuin olohousuihin. Graah. Onneksi Robinhoodista löytyivät epämuodikkaat olohousut ihan vain suorilla lahkeilla ilman resoreita tai kuminauhoja. Kiitos.

Ostoksilla tuli todettua, että ylipäätään kevätmuoti on karmivaa. Onneksi löysin taas kivan nettivaatekaupan, jonne laitoinkin jo kuun alussa tilauksen. Nyt vain odotellaan, että paketti saapuisi. Hieman hirvittää, paljonko joudun pulittamaan veroja ja tullimaksuja, kun vaatteet tulevat Aasian suunnalta, mutta eihän se sitten auta kuin maksaa. Sekin tuottaa hankaluuksia, että tulli sijaitsee huitsin tuutissa, jonne pitäisi mennä autolla, ja on auki tietenkin vain virka-aikana, jolloin olemme molemmat töissä. Kaipa nuo vaatteet silti jotenkin saa kotiin asti, jos ei muuten, täytyy joku päivä lähteä töistä aiemmin. Vaivaahan tuosta on, mutta mieluummin niin kuin, että joutuisi ihmettelemään paikallisten vaatekauppojen tarjonnan kanssa. Sieltä kun ei tosiaan näytä nykyisin löytyvän kuin korkeintaan alusvaatteita. Tai sitten olen vain nirso.

Tosiaan seuraavaksi piti sitten raahautua porukoille, jonne M:n vanhemmat olivat ehtineet jo ennen meitä. Äiti oli puhunut iltapäiväkahveista, mutta olikin tehnyt ruokaa. Purp. Jouduimme olemaan törkeitä ja jättämään välistä, koska ei vain yksinkertaisesti pystynyt. Okei, söin pari höyrytettyä miniporkkaanaa, mutta sekin teki tiukkaa.

Suunnittelimme matkaohjelmaa toukokuiselle pitkälle viikonlopulle. Neljälle päivälle on tulossa varsin tiukka ohjelma, mutta varmasti on mukava reissukin. Ja jos aika kuluu tätä vauhtia, ollaan lentokoneessa jo ihan hetken päästä :D

Tämä viikko varmaan meneekin taas töissä ahkeroidessa, kun neljässä päivässä tehdään viiden hommat. Pääsiäisviikonlopusta ollaan iso osa M:n porukoilla, mutta sen lisäksi pitäisi käydä leffassa ja tehdä Kristallimaailman juttuja. Awardsit lähestyvät ja niihin pitäisi kehittää jotain. Minulla on pieni ajatuksentynkä, mutta en tiedä, pystynkö ja ehdinkö toteuttaa sen. Nyt taas tuntuu olevan paljon kaikkea.

Ja blogejakin pitäisi ehtiä vähän ahkerammin varmaan päivittää x)

Toukokuuta odotellessa ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti