31. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä

Ihan huvikseni lueskelin viime pääsiäisen ajan postauksia. Yllättäen tuli vietettyä juhlaa aika samoissa merkeissä taas. Olemme siis M:n vanhemilla, kuten viime vuonnakin. Ja kävimme eilen leffassa. Viimeksi tosin leffassa käynti suoritettiin vasta pääsiäissunnuntaina. Silloin kävimme tuijottelemassa Iron Skyn, tällä kertaa oli vuorossa Mahtava Oz, joka ei kylläkään ollut niin mahtava. Ihan katsottava raina kuitenkin, vaikkei ehkä omalle suosikkilistalle päässyt.

Tulimme tänne perjantaina, jolloin syötiin juhla-ateria koko porukan kesken. Myös M:n mummo oli paikalla. Tuli sitten toista kertaa elämässäni popsittua lammasta ja hyväähän se oli. Lapsuuden perheessäni lammas ei kuulunut ruokalistalle, enkä itse asiassa edes tiedä, mikä siihen on syynä. Ehkä vanhempani eivät pidä sen mausta?

Perjantai-ilta ja lauantaiaamupäivä menivät mukavasti, kun tutkailin hääpukuvaihtoehtoja ja etsin sopivaa valokuvaajaa. Edellisestä on nyt jokin haisu, jälkimmäisestä sen sijaan vielä ei. Löysin kyllä kaiken maailman hääkuvapaketteja alkaen 400 euroa, mutten ajatellut ihan sellaisia summia kuvaukseen sijoittaa. Meille riittää ihan potretti, digikuvat ja kiitoskortit. Eiköhän sellainenkin setti ole ihan saatavilla, mutta ilmeisesti nyt on muodissa häiden dokumentointi morsiamen pukeutumisesta pikkutuntien riekkumiseen asti, kun sellaisia paketteja kovasti kaupustellaan.

Muuten ei ole tullut ihmeitä puuhattua. Hieman olen pelaillut FFV:tä veljesten tahkotessa Civilisationia, Terrariaa ja Tomb Raideria. Eilen tosiaan kävimme leffassa ja sen jälkeen oli vuorossa saunominen, tacot ja tv:n tuijottelua. Itse tosin lueskelin lähinnä kirjaa, kun Yle Leaks ei jaksanut niin kamalasti kiinnostaa.

Tänään on tarkoitus lounaan jälkeen suunnistaa kotiin, missä varmaankin pelimaratoni jatkuu. M luultavasti pelailee Ni no kunia ja itse ajattelin jossain välissä huitaista Zodiac Job Systemin loppuun. Tarkoitus olisi myös ehtiä hieman kirjustelemaan jotain, tosin Kristallimaailman Awards-asiat painavat päälle, joten en tiedä, miten hyvin ehdin.

Ai joo, se pitää vielä mainita, että kävimme vähän shoppailemassa eilen ennen leffaa. Tuli sitten tilattua tummanruskea nahkasohva rahilla. Toimitusaika on tosin kuusi viikkoa, joten ihan vielä ei vanhasta sohvasta eroon päästä. Se alkaa olla aika ikävä istua, mutta ehkä sen kestää, kun tietää, että hyvä on tulossa tilalle. Sitten tarvittaisiinkin enää jalkalamppu, sohvapöytä ja verhot... ja epäilemättä keksimme aika monta muuta asiaa, kun nuo on hankittu. Sisustamisen kanssa ei kai koskaan voi tulla valmista.

Mutta niin, viikonloppu on ollut oikein mukava tähän asti ja uskon sen sellaisena myös jatkuvan. Olen ehkä vähän sohvaperuna, mutta toisaalta en kaipaa ihmeempää riekkumista missään. Pelaaminen, leffojen yms. tuijottelu ja muu vastaava on loistavaa puuhaa, kun seura on hyvää. Sellaisia vapaita lisää, kiitos <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti