18. maaliskuuta 2013

Hiusten kasvatusta

Olen nyt pari kuukautta napsinut biotiinia, mutta en nyt tiedä, onko sillä loppujen lopuksi ollut suurta vaikutusta hiusten kasvuun. Kynnet tosin ovat voineet varsin hyvin, joten ei se kaiketi ihan hukkaan ole mennyt. Toisaalta en ole koskaan kokenut tarvetta kasvattaa erityisen pitkiä kynsiä, ja nyt niitä saa olla leikkaamassa aika usein...

Mutta niin... kasvatustuloksia tai -tuloksettomuutta:

16.1.2013
18.3.2013

Kuten kuvista näkee, eivät hiukset ole juurikaan kasvaneet. Toisaalta kävin leikkauttamassa niitä juuri ennen Desucon Frostbitea, josta on nyt kuukauden verran aikaa. Kampaaja ainakin sanoi ottaneensa latvoista pari senttiä... eli jos hiukset ovat nyt samanmittaiset kuin tammikuussa, ne ovat kasvaneet kuitenkin sen pari senttimetriä kuukaudessa. Eikö?

Täytynee ottaa taas myöhemmin uusi kuva ja katsoa, onko kehitystä tapahtunut. Syön siis biotiinia edelleen, vaikken ole täysin varma, onko siitä erityistä hyötyä. Nyt yritän myös vältellä kampaamossa käymistä, jos suinkin mahdollista. Tosin otsatukka roikkuu taas silmillä, mutta ehkä saan itse saksittua sitä?

Värjäämistä en ole nyt suunnitellut. Kaiketi pysyn tässä tutussa ja turvallisessa punaisessa, vaikka ajoittain kaipaisin jotain uutta. Näin viime yönä unta sinisistä liukuvärjätyistä hiuksista (ylempää tummaa sinistä, alempana vaaleaa), jotka olivat kyllä aika makeat. Tykkäsin sinisestä väristä tosi paljon, mutta sen ylläpitäminen oli työlästä erityisesti siksi, että väri tuntui aina olevan lopussa kaikkialta.

Välillä tuntuu, että olen tosi tylsä, kun minulla on vain punaiset hiukset. Toisaalta viimeksi perjantaina kuulin erottuvani joukosta erittäin selvästi "silmiinpistävillä hiuksilla". Omasta mielestäni päässäni ei ole mitään erikoista, mutta kaipa se sitten joidenkin huomion kiinnittää. Näkemyserot <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti