10. helmikuuta 2013

Samaa kakkaa

Kohta varmaan ihmisillä tulevat jo cossijutut korvista, mutta elämääni ei juuri muuta kuulu tällä hetkellä. Töissä toki käyn, mutta siellä tapahtuvat asiat kuuluvat sinne enkä ole niitä blogissa jakamassa nyt tai myöhemminkään.

Illat ovat menneet aika tiiviisti kahden asian parissa: puvun teon ja Babylon 5:n. Nyt minulla on jo hame kasassa. Siihen pitäisi vain enää kiinnittää vyönsoljet ja häntä. Tosin luultavasti hännän viritän joko vyöllä tai hakaneulalla paitaa, koska se painaa niin paljon, että pudottaisi hameen. Myös Eleynan paita on edistynyt. Tällä hetkellä ompelen kultakoristeita siihen käsin. Kuvittelin, että ne voisi tikata kiinni koneella, mutta elin taas harhassa. Ostamani kultalanka venyy ja paukkuu, jos sen yrittää virittää koneeseen, joten ei auta. Käsin on ommeltava. Ei siinä muuten mitään, mutta se on turkasen hidasta.

Irtohihat ovat edelleen tekemättä, alushame lyhentämättä ja peruukki kaipaisi ammattimaista kampaajaa. Ai joo ja niille kaulakoruille en ole uhrannut ajatustakaan. Muuten menee ihan hyvin. Yunon pukuunkin korjaukset ovat tekemättä, mutta kai ne jossain vaiheessa ehtii?

Tänään tosin ei taida kumpikaan puku edistyä. Päiväksi menemme avoppilaan ja illalla on Kristallimaailman irc-iltama, jossa ajattelin "näyttää naamani". Samalla voisin operoida Kristallimaailman Awardseihin liittyviä juttuja, jotka olisi pitänyt tehdä jo pari viikkoa sitten :D

Tällä hetkellä on vähän se fiilis, että Desucon Frostbiten jälkeen keskityn ficceihin, pelaamiseen ja sarjojen katseluun. Cosseihin päin en edes vilkaise. Tosin huhtikuussa viimeistään täytyy pykätä Faris kasaan, sillä toukokuussa on töissä niin kiirettä ja pitkää päivää luvassa, etten silloin ehdi ommella.

Mutta niin, ehkäpä sitten conin jälkeen blogiin tulee muutakin juttua. Nyt on menty vähän yksipuolisella linjalla, kun koko vapaa-aika on pyörinyt ompelukoneen ja kultamaalipurkin ympärillä.
Kuva ei liity mitenkään mihinkään, mutta halusin laittaa sen ihan siksi, että otsis on taas vihdoin siisti :D Ehdin siis perjantaina kaiken cossikiireen keskellä käymään jopa kampaajalla.

4 kommenttia:

 1. jos saa ehdotuksia/toiveita esittää niin toivoisin sitten joskus jotain juttua tai mielipidettä tuosta babylon 5:stä :)

  VastaaPoista
 2. Totta kai ehdotuksia voi aina heitellä. Voisin kyllä B5:stä postauksen kirjoitellakin jossain sopivassa välissä. Siitä saattaisi hyvinkin olla jotain sanottavaa, kun on ehditty kuitenkin kolme kautta katsella :)

  VastaaPoista
 3. Hurrur, sun juttujas on aina kiva lueskella oli ne mitä vain~ (itsekin tässä postailen taas, kun on ollu vähä se ongelma ettei oo tapahtunut mitään.. XD)Joten don't ya worry~ pian nähdään!

  VastaaPoista
 4. Kiva et näitä jaksaa porukka lukea x) Toivotaan et saat vaikka conista jotain kirjotettavaa. Ja tosiaan perjantaina sitten nähdään.

  VastaaPoista