2. tammikuuta 2013

Uutta vuotta

Niin se vuosi vain taas vaihtui. Edellinen meni kamalan nopeasti, mutta oli kyllä värikäs ja hieno. Alkuvuosi meni tiiviisti Japanin matkaa odottaessa, mutta samaan aikaan kärsin myös inhottavasta irrallisuuden tunteesta, joka johtui siitä, etten viihtynyt omalla kämpälläni, mutten osannut täysin asettua M:n kotiinkaan. Onneksi yhteinen koti saatiin vuoden puolessavälissä, jolloin fiiliksetkin sitten helpottivat.

Loppuvuosi oli minusta kaiken kaikkiaan rankka työpaikan vaihdoksen ja työttömyysjakson takia. Olen onnellinen, ettei työttömyyttä ole tänä vuonna tiedossa enkä suostu vielä murehtimaan seuraavasta. Pyrin elämään enemmän hetkessä ja murehtimaan vähemmän, kun ei se asioiden vatvominen kuitenkaan mitään auta.

Suunnitelmia tulevalle toki on silti. Ollaan puhuttu kahdesta matkasta, joista nyt toivottavasti edes jompikumpi toteutuisi. Jännityksellä odotan, miten käy.

Lisäksi syksyllä on luultavasti ohjelmassa vähän muuta kivaa ja kamalan jännittävää, mutten halua siitä asiasta vielä puhua tarkemmin. Lupaan kuitenkin, että blogissakin se mainitaan kuvien kera, kunhan nyt tulee ajankohtaiseksi. Toistaiseksi mehustelen asialla itsekseni.

Uusi vuosi toi tullessaan myös muutoksen tuulia. En aio enää tässä blogissa höpistä peleistä (kuitenkin pelicosseista voin puhua), sillä päätin lakkauttaa Final Fantasy -päiväkirjat ja muuttaa blogin nimeksi Level up! Kyseisessä blogissa tulee olemaan juttua peleistä ja pelaamisesta, joten en näe tarpeelliseksi enää täällä niistä höpistä.

Tämä blogi keskittyy edelleen jokapäiväisen elämäni hömpötyksiin, mutta aiheina pyörivät varmasti myös cosplay, fanifiktio, anime ja kaikki muukin, mistä olen jo tähän mennessä ehtinyt puhua. Pelit ovat vain sen verta iso osio, että haluan ne omaan lokeroonsa, koska täällä ne eivät erottuisi muiden juttujen lomasta riittävän hyvin.

Blogailemisiin ja hyvää alkanutta vuotta kaikille!




















PS. Uusi peruukki saapui 31.12., joten pitihän sillä päästä leikkimään. Sopii hyvin, vai mitä? ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti