23. joulukuuta 2012

Muistoja

M vaihtoi hiljattain puhelintaan ja siirsi samalla vanhasta puhelimestaan parit kuvat ja yhden videon minulle. Olivat sen verran kivoja, että ajattelinpa tunkaista tähän muidenkin iloksi... tai sitten kiusaksi x)


Kuvissa siis talvikkoni Yuki, joka lähti paremmille hamstrausmaille viime maaliskuussa. Kuvat on otettu tammikuussa, jolloin pikkuotuksella oli vielä täysi vauhti päällä. Hassua, että siitäkin on jo melkein vuosi vierähtänyt.

Vähän tuli sellainen olo, että kyllä talvikko voisi olla ihan mukava otus. En tiedä, otetaanko sellaista, mutta kieltämättä ajatus kutkuttaa. On vain kokonaan eri asia, saako sitä myytyä M:lle. Ja toisekseen tässä nykytilanteessakin on puolensa, kun voi tulla ja mennä ilman, että tarvitsee miettiä eläinten hoitamista. Nähtäväksi siis jää, miten käy.


Kuten videolta näkyy, Yukilla riitti kovasti virtaa vielä viime talvena. Kyllä sitä pikkuotusta oli varsin ilo seurailla. Vähän on outoa, kun tällä hetkellä ei ole mitään lemmikkiä. Mutta tosiaan on siinä helpot puolensa... ja onhan minulla M ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti