15. joulukuuta 2012

Hobitti ja vähän muutakin viikonloppuohjelmaa

Perjantai oli melkoinen päivä. Töissä meillä oli koko putiikin yhteinen palaveri, joka kesti 8:30-14:45. Käytiin läpi talousasioita ja katsottiin Summer Up -elokuva... tai kai se enemmänkin video oli. Henkilökohtaisesti räp, hip hop tai mikään niinhin liittyvä ei ole koskaan kiinnostanut ja Summer Upiakin olen vältellyt joka kesä kuin syöpää. Jopa niin paljon, että olen saattanut paeta paikkakunnalla kyseisen festarin aikaan. Ei voi siis sanoa, että olisin ihan suunnattomasti kyseisen videon katselusta nauttinut... mutta ehkä hitusen enemmän kuin talousasioiden pyörittelystä kuitenkin.

Töistä lähdin kaupungille pyörimään. Tuli löydettyä alennuksesta hame 13 eurolla. Hameitahan ei koskaan voi olla liikaa ;) Ei vaan, etsin itse asiassa mustia kangashousuja, mutten löytänyt mieleisiä. Kyseinen hame taas miellytti silmää, joten tarttui sitten mukaan, kun vielä edullisesti sai.

Oltiin sovittu treffit M:n kanssa Launeen Mäkkäriin neljäksi, mutta yllättävän työtilanteen takia hän pääsi paikalle vasta 16:45 paikkeilla. Syötiin aika pikaisesti, koska leffa alkoi jo 17:30. Ehdittiin sinne sen verta täpärästi, että karkit jäivät tällä kertaa ostamatta. Noh, ehkä sitä ei aina tarvitsekaan nameja mussuttaa.

Käytiin siis katsomassa Hobitista 3D (HFR) -versio. Ihan kamalan hyvää kommenttia ei tästä uudesta 3D:stä ollut kuulunut, mutta en itse kokenut sitä mitenkään huonona. Olihan se terävä ja sulava, mutta en osaa pitää moista huonona. Ehkä jotkut taistelukohtaukset tuntuivat vähän turhan vauhdikkailta, tavaraa puski silmille enemmän kuin ehti sisäistää, mutta... noh, pikkuvikoja. Tosin taistelukohtaukset noin yleisesti ottaen olivat minusta turhan pitkiä.

Leffassa oli myös juttuja, joita kirjassa ei ollut lainkaan. Ilmeisesti ne oli vedetty mukaan Silmarillionista ja Keskeneräisten tarujen kirjasta... ja ehkä jossain kohtaa käsikirjoittajat vain olivat ottaneet vapauksia? Tämä ei siis varsinaisesti haitannut, mutta pisti silmään kuitenkin. Joka tapauksessa sanoisin, että leffa istui minulle paremmin kuin kirja. Tykkäsin enemmän, vaikka lauluja oli leffaankin tungettu mukaan.

Hobitin jälkeen lähdimme kaupan ja kodin kautta Lappilaan, josta matka jatkui tänään Hämeenlinnaan. Kävimme ravintola Hällässä syömässä oikein hyvää ruokaa. Illaksi oli alun perin tarkoitus mennä kotiin, mutta päätimmekin lopulta jäädä Lappilaan vielä täksi illaksi. Ohjelmassa ei ole mitään saunomista kummempaa, mutta en kyllä mitään ihmeellistä kaipaakaan. Hieman vain harmittaa, etten pakannut PSP:a reppuun. Olisin voinut jatkaa Star Oceanin pelaamista, jos se olisi tullut mukaan.

Huomenna suuntaillaan jälleen kotiin. Vietetään varmaan rauhallinen sunnuntai-ilta. Pitäisi kirjoitella jouluficci Kristallimaailman haasteeseen. Idea minulla siihen jo on onneksi olemassa, toteutus vain enää uupuu.

Joka tapauksessa viikonloppu on tähän asti ollut oikein mukava. Toivottavasti myös jatkuu samalla linjalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti